Forum » Pomoč in nasveti » Nero noče pečt filma
Nero noče pečt filma
kobe ::
Živjo!
Danes sem probal spečt film in sicer gre za fahrenheit 9/11 v avi formatu. Ko sem vklopil program nero in izbral make a video cd in datoteko prenesel, mi je ob prenosu na drugo stran opomnil unknown file format. Kaj naj naredim? A je potrebno kaj nastaviti? Katera verzija je najbolj enostavna in najboljša za peko cd in dvd? Zakaj mi ob nekem drugem filmu, preden mi začne pečt najprej naredi operacijo encoding video?
Hvala, lp
Danes sem probal spečt film in sicer gre za fahrenheit 9/11 v avi formatu. Ko sem vklopil program nero in izbral make a video cd in datoteko prenesel, mi je ob prenosu na drugo stran opomnil unknown file format. Kaj naj naredim? A je potrebno kaj nastaviti? Katera verzija je najbolj enostavna in najboljša za peko cd in dvd? Zakaj mi ob nekem drugem filmu, preden mi začne pečt najprej naredi operacijo encoding video?
Hvala, lp
- polepsalo: bastadu ()
Hair ::
DivX-e peči kot data. Video je samo za VCD, SVCD in DVD.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 320-gigabajtni Blu-ray diskOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4718 (3561) | driver_x |
» | Križanec med Blu-Ray in DVDOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 5162 (4018) | Jst |
» | Toshiba ponovno želi združiti HD DVD in Blu-rayOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4696 (3382) | Stepni Volk |
» | DTS 5.1 Audio (DVD Audio)Oddelek: Zvok in slika | 1490 (1376) | krneki |
» | DVD Divx CDOddelek: Zvok in slika | 1404 (1317) | S-Master |