» »

office 2003

office 2003

K0K0 ::

Torej zanima kako je s tem študentskim paketom in licencami zanima me če lohka potem to uporabljam tudi kot pravna oseba. klical sem na jae in trdijo da lohka ker so 3 licence. A mogoče kdo kaj več ve o tem?

boštjan ::

koliko je meni znano,lahko ta študentski paket uporabljaš le kot fizična oseba,torej če si učitelj ga v službi ne smeš namestit.lahko le za domačo uporabo in na treh compih. Za podrobnejšo razlago pa najbolje da na MS Slovenija pokličeš,ker tudi jaz nisem 100%,če mam prav.

borchi ::

kot pravna oseba sigurno ne moreš uporabljat!
l'jga

No sej men se je tud zdel da tole ne bo šlo. A kdo ve če se da mogoče kje dobit samo exel brez ostale krame? sm mal okol po trgovinah klicov pa pravjo da ne ;(.

SodVina ::

kaj pa OpenOffice za windows? Tisti Calc je zelo podoben excelu. Drugace pa se mislim da dobi verzijo Microsoft office small business, ki ima, mislim da le word, excel in outlook, je pa temu primerno cenejsi. Ce te zanima, lahko vprasam kolega za ceno, ker ga je kupil nedavno.

Sej mam windows werzijo sam izvažanje podatkov iz pantheona ne dela glih najbolš zato bi rt excel pa tud navadu sm se ga že. Vem da obstoja tud small buisnes verzija sam ker worda in powerpointa ne nucam sm mislu da bi kupu sam excel. No pa če si tok prjazn vsen upraš kolk košta?

on ima sicer Small business xp, drugace pa sem nasel v E-misiji Office 2003 basic edition, ki vsebuje word, excel in outlook. Stane 56k.

Sicer je na voljo le kot za prodajo skupaj z racunalnikom. Ampak mojemu kolegu je rekel prodajalec, da je dovolj, ce namesto racunalnika kupis nekaj, brez cesar racunalnik ne more delat, torej eno kljucno komponento pri racunalniku. In on je kupil - Misko.:D

Vsekakor se prej pozanimaj, ce mislis kaj kupiti.

Tale z miško je huda :D sam ne vem a se to da? da mi nav pol kšn inšpektor teživ!

borchi ::

to z "miškami" je v sloveniji očitno dovoljeno, ker sem že v parih trgovinah poslušal, kako so razlagali strankam, da naj pa kabl za disk vzamejo poleg ms paketa in je vse kul. verjetno je m$ sloveniji dal taka navodila prodajalcem. me zanima, če je centrala microsofta požegnala tako oem "razprodajo".
l'jga

Da nam nove teme odpitu
katero miško naj kupim za prenosnika? A lohka kar eno navadno optično na usb vzamem?

BaRtMaN ::

Če imaš frej USB vtič ni ovir. :D

Tiste miske, ki so specialne za prenosnike, so vbistvu navadne opticne miske, ki so manjse in imajo krajsi kabel. Iz tehnicnega vidika bi morale biti cenejse, venmdar so proizvajalci tukaj videli zasluzek...

ql hvala fanta.

Lime ::

DSP office se ne sme prodajati samo z miško. To velja za Windows.
Za office mora biti "komplet" računalnik (ohišje, plata, RAM, procesor in disk).

cekr ::

Kar pojdi v kakšno večjo trgovino. Za OEM pogoje še slišali niso. Prav vse boš lahko normalno kupil. Kot pa sem slišal nekoga od BSE, je dejal, da pri tem ne težijo.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupiti več licenc Offica za manjšo firmo?

Oddelek: Programska oprema
81158 (989) jakan123
»

Kje najceneje office?

Oddelek: Programska oprema
122534 (2192) Phoebus
»

Kateri Microsoft Office paket kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
284185 (3639) ender
»

Visokozmogljiv, tih računalnik