Forum » Operacijski sistemi » Prenosnik in linux
Prenosnik in linux
frcasek ::
zanima me, če je možno namestiti na notebook kakšno verzijo linuxa. Imam Tronote 95( Clevo d410v) in ne morem naložiti niti Slotech linuxa, niti Pinga niti Linspire-a.
Ima kdo kakšno odejo?
Ima kdo kakšno odejo?
Jst ::
Dell C800 in Suse 9.1 bp.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Phoebus ::
Na vsak laptop se da spravit linux.
...seveda pa ne bo 100% podpiral vsega hardvera na vsakem laptopu
...seveda pa ne bo 100% podpiral vsega hardvera na vsakem laptopu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Phoebus ()
der_Alte ::
SuSE 9.1 na ThinkPad R50 dela. Dela vse "iz škatle". Zamera gre Intel WiFi, ker z native gonilnikom WEP ne dela (itak brezveze - IPSec), lahko pa uporabiš windows NDIS gonilnik (bruh). Edino česar še nisem spravil v pogon, je Bluetooth. Zaenkrat še nimam potrebe po njem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: der_Alte ()
moj_nick ::
Prenosnikov, na katerih bi pisalo, da podpirajo Linux skorajda ni, ampak v končni fazi skoraj vse dela. Poglej si link, katerega sem podal.
110111001001010001010000
frcasek ::
Bom probal še z ostalimo, čeprav na navedeni strani ni mojega modela, pri isti firmi ( Clevo) pa je za vsak model prenosnika drug linux. Bom probal še z ostalimi.
Hvala.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | mandrake ali suseOddelek: Operacijski sistemi | 1871 (1434) | BigWhale |
» | Prestigio notebook in linuxOddelek: Operacijski sistemi | 2373 (1886) | matijag |
» | Katero distribucijo uporabljateOddelek: Operacijski sistemi | 2935 (2154) | hanibal |
» | Hardware za serverOddelek: Kaj kupiti | 1307 (923) | Phoebus |
» | Najprimernejši Linux za P 200 MHz (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3772 (3131) | CCfly |