Forum » Pomoč in nasveti » winXP mreža-dostopi
winXP mreža-dostopi
HUGO_BOSS ::
Lep pozdrav!
Imam sledeč problem:
Omrežje 5ih računalnikov, povezanih preko switcha in routerja ki dostopajo vsi v internet
preko ADSL povezave.
Računalniki so vidni med seboj brez problema, vendar sem sedaj naredil dostope preko
administracijskega share-a (npr.//ime/c$).
Vsi računalniki delujejo bp, razen enega, kateremu je dostop onemogočen.
Username-i so na vseh računalnikih identični in tudi vsi so admini.
kaj bi lahko bil problem, da ga ne spusti zraven?
Ali je kaka alternativna možnost, kako bi določil dostope samo tistim računalnikom,
katerim bi to hotel, če bi dal disk pod navaden share? Vem da to super deluje v WIN2000,
vendar v XP-jih mi to nikakor ne uspe!
Hvala!
Imam sledeč problem:
Omrežje 5ih računalnikov, povezanih preko switcha in routerja ki dostopajo vsi v internet
preko ADSL povezave.
Računalniki so vidni med seboj brez problema, vendar sem sedaj naredil dostope preko
administracijskega share-a (npr.//ime/c$).
Vsi računalniki delujejo bp, razen enega, kateremu je dostop onemogočen.
Username-i so na vseh računalnikih identični in tudi vsi so admini.
kaj bi lahko bil problem, da ga ne spusti zraven?
Ali je kaka alternativna možnost, kako bi določil dostope samo tistim računalnikom,
katerim bi to hotel, če bi dal disk pod navaden share? Vem da to super deluje v WIN2000,
vendar v XP-jih mi to nikakor ne uspe!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN in legalnost le-tegaOddelek: Pomoč in nasveti | 4087 (3367) | SeMiNeSanja |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35537 (14069) | kralnahribu |
» | win srv 2003 - file sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2214 (1379) | Eureka |
» | Vdor v računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 11915 (9593) | techfreak :) |
» | skupna raba(v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 3800 (3149) | Kankan |