Forum » Kaj kupiti » Creative I-Trigue 2.1 3300 ??
Creative I-Trigue 2.1 3300 ??
overman ::
Pozdravljeni!
Skorajj sem ze kupil ta sistem zvocnikov pa so mi pred nosom zaprli trgovino. Zdaj imam spet nekaj casa preden bom sel v graz, pa me zanima ce je to dober nakup? Stvar bi kupil v Grazu: peluga za nekih 70 € (ca. 17000sit). Zanima me ce ima kdo od vas kaksne izkusnje z temi zvocniki. Gledal sem tudi Inspire T5400, ki nima tako mocnega basa, je pa zato 5.1 . Suround mi ni tako pomemben, skoraj rajsi imam samo dva satelita (druge tri nimam kam dat). Pozna mogoce kdo se kaj boljsega za enak denar?
Lep pozdrav
Skorajj sem ze kupil ta sistem zvocnikov pa so mi pred nosom zaprli trgovino. Zdaj imam spet nekaj casa preden bom sel v graz, pa me zanima ce je to dober nakup? Stvar bi kupil v Grazu: peluga za nekih 70 € (ca. 17000sit). Zanima me ce ima kdo od vas kaksne izkusnje z temi zvocniki. Gledal sem tudi Inspire T5400, ki nima tako mocnega basa, je pa zato 5.1 . Suround mi ni tako pomemben, skoraj rajsi imam samo dva satelita (druge tri nimam kam dat). Pozna mogoce kdo se kaj boljsega za enak denar?
Lep pozdrav
iskra ::
Če imaš prostor za ostale 3 zvočnike zvlečt po sobi in voljo skrivat kable, vzemi 5.1, če ne ti svetujem 2.1 ker bo več kot dovolj. Tako je moje mnenje
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Tito ::
Jst sam nevem če se sploh še splača it v gratz po take stvari, počekiraš po netu, kje majo najcenej pol pa velik naročiš plačaš 25€ in imaš, pa ni treba dat nič za bencin nič davkov, cerin... Dej smo v EU ;)...
Zanč sem glih nabavil 3ware raid krmilnik za 84k s poštnino vred in z vsemi stroški transakcije v sloveniji bi dal pa za to 110k...
Zanč sem glih nabavil 3ware raid krmilnik za 84k s poštnino vred in z vsemi stroški transakcije v sloveniji bi dal pa za to 110k...
overman ::
Do graza imam eno uro, peljejo pa starsi, ker gremo se po kaksne druge stvari oziroma malo gokart vozit
Bom verjetno kar 2.1 sistem vzel ker vec zvocnikov ne rabim, pa se mocnejsi so Sem mislil ce pozna kdo se kaksen boljsi sistem za iste pare
lep pozdrav
Bom verjetno kar 2.1 sistem vzel ker vec zvocnikov ne rabim, pa se mocnejsi so Sem mislil ce pozna kdo se kaksen boljsi sistem za iste pare
lep pozdrav
Tito ::
Ek tu pa jst kupujem...
www.mindfactory.de
Za 6€ se ti že del poštnine pokrije ;)... Torej kupiš še kake diske in se ti že zelo splača ;)...
www.mindfactory.de
Za 6€ se ti že del poštnine pokrije ;)... Torej kupiš še kake diske in se ti že zelo splača ;)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon 9800pro od Sapphire ali od PowerColor???Oddelek: Kaj kupiti | 2233 (1487) | jastreb |
» | Nov CPU in MBOddelek: Kaj kupiti | 1258 (1051) | mchaber |
» | Kater prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1698 (1387) | nurmaln |
» | Katero grafično kartico predlagateOddelek: Kaj kupiti | 1267 (881) | Caligula |
» | avtoradio MP3 - katerega do 70.000?Oddelek: Na cesti | 2247 (2068) | Sydk |