Forum » Pomoč in nasveti » skos crkuje
skos crkuje
borchy ::
no moja tezava je taka. Sm nabavu Geforce TI 4200 128 mb in AMD Barton XP1900@2600. In vedno ko zacnem igrat kako igro ki mal vec goni racunalnik (npr. Splinter Cell, Far Cry, SW:KotOR...) se mi monitor ugasne(se ga neda vec przgt). Prvo sm mislu da je kriva graficna, pa sm kupu se 8 hladilnikou za rame na graficni pa cisto nov ventilator (usi najbrz veste da je za TI 4200 od Inno3D hlajenje za kurac). ISTO . Zanima me ce je imel se kdo take probleme in kako jih je resil??? Pa a obstaja moznost da je kriu monitor ??? Je str ene 7 let ...
PREJ SM PA MEU GEFORCE 2 MX 400 PA AMD ATHLON 1600+...
PREJ SM PA MEU GEFORCE 2 MX 400 PA AMD ATHLON 1600+...
OZZY ::
prej napajalnik, saj je verjetno nova grafa veliko bolj požrešna od tvoje prejšnje. Probaj pa tudi malo manj navit procesor.
Go with the flow.
Dead_Eye ::
Če se ti monitor ugasne imaš lahko narobe nastavljen refresh rate in ti monitor ne podpira in se ugasne. Če pa ti zmrzne cel računalnik pa so verjetno problemi z driverji....
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NapajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1247 (1044) | sidney |
» | Izklop monitorja pri igranjuOddelek: Pomoč in nasveti | 913 (777) | mchaber |
» | Kateri napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1437 (1102) | Blisk |
» | Škart Inno GF 4 Ti 4200?Oddelek: Strojna oprema | 2488 (1432) | LeQuack |
» | program za drevajanje divx filmovOddelek: Programska oprema | 1206 (1055) | Predator |