» »

okna mi izginjajo

okna mi izginjajo

13 ::

problem je sledec
ne vem kliknem explorer in nekaj casa dela potem pa vpisem nek drug naslov v vrstico in kr naenkrat cuden zvok frrrrrrr in zaslon mi izgine..........to se obcasno dogaja ze dle casa........potem danes updatam norton sistem works in se mi sred postopka to naredi in sedaj vsakic ko zazenem ta program oziroma ko preklopim na antivirus mi vrze ven ne cel comp sam program.......in se ko grem na net mi net skoz dela ceprav nic ne odpiram gledam... pa ce mi ze rata antivirus odpret za par sekund pise da se virus definicije ravnokar lovdajo in spet mrk.........probu sem ze vse odinstall in na novo pa isto sranje naprej...........adavare ni pripomogel k izboljsanju ..........a je to kak virus ali obstaja kaksen popravek za xp al pa samo format itd.......drugace comp dela:) 8-O :P :( :D
hvala za vas razmislek

ugotovil sem da mi isto dela ce zazenem msconfig ........popisdil bom ..........neki je narobe to sem ugotovil..........antivirusa ne morem updatat tak da tek nima smisla cekirat............;(

Scorpia ::

Snemi si tole z neta:

1l

2

kaj pa naj bi bilo to.............poleg tega pa link itak ne dela

mam virus kiblokira povezave do semantekove strani zato ne morem nic nardit s temi povezavami ........vseeno hvala ................se kaka ideja

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

spyware,adaware....

Oddelek: Programska oprema
112193 (1200) rogerg
»

Virus preusmerja linke iz Googla

Oddelek: Pomoč in nasveti
71226 (971) heftek
»

Težave z diskom

Oddelek: Pomoč in nasveti
62511 (93) kixs
»

Kaj delate da bo računalnik hitrejši?

Oddelek: Programska oprema
232767 (2263) ;-)
»

Windows XP; tezava z LAN in posiljanjem/prejemanjem podakov...

Oddelek: Operacijski sistemi
131264 (1126) Microsoft

Več podobnih tem