Forum » Programska oprema » Težave z brisanjem mailov - Outlook Express
Težave z brisanjem mailov - Outlook Express
Dante ::
Pozdravljeni!
...je mogoče že kdo naletel na problem, da se v outlook expressu ne dajo brisati maili.
Mailov se enostavno ne da zbrisati, ali premakniti v koš.
Ima kdo kak nasvet, 'zdravilo' za ta problem?
Hvala za pomoč
LP
Tomaž
...je mogoče že kdo naletel na problem, da se v outlook expressu ne dajo brisati maili.
Mailov se enostavno ne da zbrisati, ali premakniti v koš.
Ima kdo kak nasvet, 'zdravilo' za ta problem?
Hvala za pomoč
LP
Tomaž
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
iso2000 ::
Ja, poznam ta problem. Ponavadi pride do tega, ker je datoteka v katero OE shranjuje sporočila, velika in takrat se OE-ju odtrga in ga začne srat! Če že dolgo nisi izpraznil inbox-a in si imel veliko sporočil, je to verjetno razlog. Jaz sem to "rešil" tako, da sem datoteko v katero OE to shranjuje premaknil drugam in ob naslednjem zagonu OE generira novo datoteko - s tem pa nimaš več dostopa do starih sporočil. Funkcionalnost OE-ja pa se povrne. Še beseda o velikosti datoteke - v mojem primeru je bila datoteka velika okrog 700MB, ko se je to zgodilo.
LP
LP
iso2000 ::
Še to: datoteke, ki jih ustvari OE so ponavadi imenovane inbox.dbx, outbox.dbx... Najdeš pa jih približno tukaj :
C:\Documents and Settings\"computer name or your name"\Application Data\Identities\{"will be a long string of number and letters here"}\Microsoft\Outlook Express
To je za WinXP. Pri Win98 mislim, da moraš iskati znotraj windows direktorija.
LP
C:\Documents and Settings\"computer name or your name"\Application Data\Identities\{"will be a long string of number and letters here"}\Microsoft\Outlook Express
To je za WinXP. Pri Win98 mislim, da moraš iskati znotraj windows direktorija.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook express - problemOddelek: Programska oprema | 1377 (1141) | fosil |
» | Outlook ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (1046) | amigo_no1 |
» | outlook express problem s količinoOddelek: Programska oprema | 1979 (1906) | Duhec |
» | Kako rešiti pošto iz OUTLOOKA ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2872 (2649) | Kriko |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1915 (1803) | StratOS |