Forum » Slo-Tech » Problem pri zasebnih sporočilih
Problem pri zasebnih sporočilih
fat boy slim ::
Zanima me zakaj imam pri zasebnih sporočilih 17! strani. Imam pa samo 3 sporočila. Na vsaki strani pa je začetno sporočilo o pravilih uporabe ZS. Mal je problematično iskat po ZS, če morš po 17 straneh iskat. Prosim za pomoč.
Gandalfar ::
Trenutno so strani urejene po casu. Opcija grajenja strani glede na stevilo strani bo kmalu implementirana.
Sergio ::
Lahko pa tudi uporabiš iskanje, če se le spomniš naslova oz vsebine PMja.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
fat boy slim ::
Sem si poslal dva testna PM in sedaj dela uredu. Vidim oba na prvi strani in sticky temo od Sergio-ta. Se mi je pa zgodilo to, da sem dobil PM in mi ga je dalo npr. 12 stran in ga zato nisem opazil.
Drugače ni panike, sej mi zdej dela, vsaj upam da. A lahko koga prosim, da mi pošlje kkšen PM, da mal stestiram zadevo. Hvala obema za odgovor.
Drugače ni panike, sej mi zdej dela, vsaj upam da. A lahko koga prosim, da mi pošlje kkšen PM, da mal stestiram zadevo. Hvala obema za odgovor.
andper ::
To je res ja, bi pa sam tud rajš vidu, da bi sporočila bila prikazana glede na njihovo število (kot debate v posamezni temi) in ne glede na starost. No sej v bistvu je to že Gandalfar povedal. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523175 (720) | bastadu |
» | Kakšen tip poslovneža ste?Oddelek: Loža | 1525 (1020) | Super Sonic |
» | Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Obvestila | 37042 (29351) | Pyr0Beast |
» | Je bolj kilav Zurnal z zaostalo spletno infrastrukturo ali SDS?Oddelek: Loža | 2830 (2024) | Calligulla |