Forum » Strojna oprema » Mnenja o Yakumo PDAju
Mnenja o Yakumo PDAju
CWIZO ::
Razmišljam o nakupu PDAja z vgrajenim telefonom in GPRSom.
Našel sem tale gizmo.
Ga kdo slučajno ima, če ja kakšne izkušnje imaš z njemu?
Me pa zanima če je 200mhz dovolj, ali rabim kaj več (v bistvu me samo ta podatek moti)?
Našel sem tale gizmo.
Ga kdo slučajno ima, če ja kakšne izkušnje imaš z njemu?
Me pa zanima če je 200mhz dovolj, ali rabim kaj več (v bistvu me samo ta podatek moti)?
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Reso ::
Drugače ima mobitel nekaj dosti bolšega in lepšega v akciji (če še ima). Telefonu se reče qtek 2020 in stane malo manj kot 100k z aneksi.
Caligula ::
Ma 120 jurjev vi dal za to jetro?
Pa ne ves nic o dlancnikih?
Vzami HP 1940.
To je porva izbira, ce kupujes nov dlancnik.
Druga izbira je Asus Mypal 820 BT
OK, ce si pripravljen pri mobitelu podaljsat pogodbo oz lahko izkoristis bonus je pa Qtek 2020 za 99 zlo vredu.
Pa ne ves nic o dlancnikih?
Vzami HP 1940.
To je porva izbira, ce kupujes nov dlancnik.
Druga izbira je Asus Mypal 820 BT
OK, ce si pripravljen pri mobitelu podaljsat pogodbo oz lahko izkoristis bonus je pa Qtek 2020 za 99 zlo vredu.
Ja newem prow velik od njih to je res ja :)
A tedva modela imata mobitel vgrajen? Mogoce ves cene?
A tedva modela imata mobitel vgrajen? Mogoce ves cene?
hancic.info
Mogoce vesta imajo pri Mobitelu tale model v ponudbi: klik
ali kak bol svohoten?
Ker ce je ta, potlej se mi zdi tole odlicen nakup (narocnino lahko podaljsam).
ali kak bol svohoten?
Ker ce je ta, potlej se mi zdi tole odlicen nakup (narocnino lahko podaljsam).
hancic.info
JA ta je vredu. Pol ga kar vzami. Sam za telefoniranje so vsi dlancniki bedni. Lepo uporabljaj dlancnik kot dlancnik telefon pa za telefoniranje.
Prva dva nimata telefona. Sta samo dlancnika.
Prva dva nimata telefona. Sta samo dlancnika.
ja torej odpadeta, ker rabim oboje, ker hočm ubit 2 muhe na en mah.
a za telefoniranje rabis slusalke al sta mikrofon in slusalka na dlancniku?
Pa najbrz lahko tega gizmota kupim na ksnem mobitelovem centru, right?
a za telefoniranje rabis slusalke al sta mikrofon in slusalka na dlancniku?
Pa najbrz lahko tega gizmota kupim na ksnem mobitelovem centru, right?
hancic.info
Boeing ::
Kaj vse se folk ne spomne...
Glede na to, da dosti uporabljam in dlančnik in mobitel kot tak, ne čutim nobene potrebe, da bi se GSM-a znebil in da bi dlančnik dobil zmožnost klicat okoli... na papirju sicer zgleda super, dlančnik z direktnim dostopom do gprs-a in še telefon obenem...
ko pa probaš, pa sploh ni več tak super in oh in sploh... sem mel priložnost se par uric igrati z tem qtekom - ni kaj, lepa stvar, dosti zmogljiv in vse, ampak moje zdajšnje garniture (pda+gsm) nebi menjal zanj... za dlančnik ga je nekako premalo skupaj, za gsm je pa preokoren. Ni to to.
Poleg tega pa, baterija je bedna.
Point tega posta: raje dober gsm in dober pda ter polne žepe, kot pa gsm in pda obenem, pa nič od tega ni 100% to, kar pričakujem.
Vse zgoraj napisano je seveda izključno moje osebno mnenje in ne odraža nujno dejanskega stanja
Glede na to, da dosti uporabljam in dlančnik in mobitel kot tak, ne čutim nobene potrebe, da bi se GSM-a znebil in da bi dlančnik dobil zmožnost klicat okoli... na papirju sicer zgleda super, dlančnik z direktnim dostopom do gprs-a in še telefon obenem...
ko pa probaš, pa sploh ni več tak super in oh in sploh... sem mel priložnost se par uric igrati z tem qtekom - ni kaj, lepa stvar, dosti zmogljiv in vse, ampak moje zdajšnje garniture (pda+gsm) nebi menjal zanj... za dlančnik ga je nekako premalo skupaj, za gsm je pa preokoren. Ni to to.
Poleg tega pa, baterija je bedna.
Point tega posta: raje dober gsm in dober pda ter polne žepe, kot pa gsm in pda obenem, pa nič od tega ni 100% to, kar pričakujem.
Vse zgoraj napisano je seveda izključno moje osebno mnenje in ne odraža nujno dejanskega stanja
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Boeing je lepo povzel moje mnenje.
Ne mislit, da se bos res znebil telefona. Ze zato, ker bos zgledal kot teslo, ce bos govoril v dlancnik. Pa se bedno je, neergonomsko,..
Skratka raje dober dlancnik in dober telefon. Tko da lah tud Qtek pa dober mobitel pa je.
Ce bi rad predvsem malo spraznil zepe oz mel res rad telefon, ki ma pac malo razsirjene funkcije si raje omisli Ericssona P900.
Ne mislit, da se bos res znebil telefona. Ze zato, ker bos zgledal kot teslo, ce bos govoril v dlancnik. Pa se bedno je, neergonomsko,..
Skratka raje dober dlancnik in dober telefon. Tko da lah tud Qtek pa dober mobitel pa je.
Ce bi rad predvsem malo spraznil zepe oz mel res rad telefon, ki ma pac malo razsirjene funkcije si raje omisli Ericssona P900.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prve slike iPhone ubijalca iz Nokie (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 14607 (9645) | Keyser Soze |
» | Katri mobilni telefon/dlančnikOddelek: Kaj kupiti | 2314 (1986) | igor0203 |
» | Dlančniki se poslavljajo. Prihajajo drugi.Oddelek: Novice / Windows Mobile | 4173 (3638) | Primoz78 |
» | Sony Ericsson P900Oddelek: Mobilne tehnologije | 2245 (1996) | PrimozR |
» | Simobil ponuja GPRS Vodafone Mobile Connect Card...Oddelek: Omrežja in internet | 3363 (2803) | CaqKa |