Forum » Strojna oprema » Računalnik se ne prižge
Računalnik se ne prižge
ringalori ::
Imam problem z enim računalnikom, da se po pritisku na vklop ne prižge. Oziroma, vklopi se disk, vendar ni izhoda na monitor. Grafična se ne inicializira, prav tako ne vse ostale komponente naprej. Vendar to ni vedno. Povsem naključno. Ko se ne prižge, ga samo odprem in že ga lahko prižgem. Snel sem že ram, grafično in modem. Je možno, da je kakšna napaka na sami plošči ali procesorju.
Jaz sumim, da je glede na to, da to ni vedno, nekje slab stik.
Ima kdo kakšne izkušnje s podobnimi napakami?
Jaz sumim, da je glede na to, da to ni vedno, nekje slab stik.
Ima kdo kakšne izkušnje s podobnimi napakami?
Groovy ::
Slab stik, ali pa kratek stik... v teh dveh primerih, se tudi dogaja, da če kišto malo premikaš, da se računalnik tudi sam od sebe resetira.
Vse razdri in ponovno sestavi.
Vse razdri in ponovno sestavi.
I am the captain of my soul
AngelOfDeath ::
Preveri vse kable in kontakte - ob izkloplenem compu(kabel ven iz elektrike)!
Piska pa nena nič ?
Lep Pozdrav
Piska pa nena nič ?
Lep Pozdrav
ringalori ::
Problem je bil s stikom med grafično in matično ploščo...če vstavim grafično do konca ne dela, če pa jo malo dvignem pa....
Čudno.....
Hvala vsem za nasvete
Čudno.....
Hvala vsem za nasvete
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prižiganje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1189 (782) | XLapse |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5778 (4714) | svetetko |
» | Problem pri zagonu računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (814) | mrbomb |
» | Prenosnik Fujitsu Siemens, ni slike na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 909 (768) | damjan11 |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3666 (3092) | DT232 |