Forum » Izdelava spletišč » .tk brez pop-upa?
.tk brez pop-upa?
c0dehunter ::
Registriral sem zastonj domeno pri www.tk. Ko grem na mojo stran, se mi odpre po-pup. Ali se da to kje v registracijizrihtat, da se neib prikazval oz. na kak drug način preprečit prikazovanje? Razen da jim plačam... potem si raje .com registriram...
webfreak ::
Če si registrral free domeno v pogodbi, ki jo sprejmeš piše, da si pridružujejo pravico do tega, da namestijo popup (to kar pač imaš ti). To lahko odpraviš z nekaj experimetiranja z JavaScriptom toda s tem kršiš pogoje uporabe. Če te zelo moti ta popup je potem res bolje, če si registriraš .com domeno.
OmegaBlue ::
Takoj pametni odgovori..
Na svoji strani (na dot.tk mislim) imaš v profilu neko nagradno igro pri kateri sodeluješ z bannerjem, tam lahko tudi izklopiš banner, malo pobrskaj po profilu.
Na svoji strani (na dot.tk mislim) imaš v profilu neko nagradno igro pri kateri sodeluješ z bannerjem, tam lahko tudi izklopiš banner, malo pobrskaj po profilu.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vrocipes ::
NE!
Že takoj lahko greš in poiščeš za izklop. Tudi sam sem to izklopil!
Če nikakor ne najdeš mi reci, pa ti bom povedal kako in kje.
Že takoj lahko greš in poiščeš za izklop. Tudi sam sem to izklopil!
Če nikakor ne najdeš mi reci, pa ti bom povedal kako in kje.
zenith1 ::
poglej source na strani http://www.godbacrnomelj.tk
poglej pa prvo vrstico v bodyu
vsaj pri meni je pomagalo, imam pa IE6
poglej pa prvo vrstico v bodyu
vsaj pri meni je pomagalo, imam pa IE6
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zenith1 ()
c0dehunter ::
Nikakor ne najdem na njihovi spletni strani (dotTK) možnost za izklučitev bannerja! Prosim, če mi točno pomagaš! Če pa ne bo pomagalo, pa bom v stran vstavil tisto skripto...
rokpok ::
My DOT.TK -> vpišeš geslo -> My MARKETING (levi meni) -> izbereš domeno -> NO BANNER
Rad bi bil pingvin.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | spletno gostovanje - delovanjeOddelek: Loža | 1762 (1619) | wini |
» | Brezplacna domena in hostingOddelek: Izdelava spletišč | 1157 (886) | sodnicaN |
» | Plačljiv URL forwarding?Oddelek: Omrežja in internet | 1960 (1396) | hojnikb |
» | Brezplačno gostovanje domeneOddelek: Izdelava spletišč | 1690 (1655) | ibenko |
» | spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 1162 (1036) | Spajky |