Forum » Pomoč in nasveti » W32/Revop.B virus konstantno najeda moje računalo !!!
W32/Revop.B virus konstantno najeda moje računalo !!!
JC_DENTON ::
OK.
Tale virus mi gre počas že fejst na jetra. Antivirusni program F-Prot ga je zaznav v fajlu BDL14025.exe ampak tut če to zbrišem nč ne pomaga. Skenirov sm cel sistem , zbrisov register in zgine ko se pa računalnik še enkt zažene se pa spet pojav.
HELP !!!!!!!!!!!!!!!!
Tale virus mi gre počas že fejst na jetra. Antivirusni program F-Prot ga je zaznav v fajlu BDL14025.exe ampak tut če to zbrišem nč ne pomaga. Skenirov sm cel sistem , zbrisov register in zgine ko se pa računalnik še enkt zažene se pa spet pojav.
HELP !!!!!!!!!!!!!!!!
OZZY ::
zaradi tega ker je zapisan restore direktoriju in ko ga zbrišeš se vrne iz tega nazaj.
Go with the flow.
Aha.
In kva za boga nej nardim ? ( da mi neb kdo reku Format C: )
Nben antivirusn program ga ne sprav dol.
In kva za boga nej nardim ? ( da mi neb kdo reku Format C: )
Nben antivirusn program ga ne sprav dol.
robbe ::
Pač onemogoč sistem restore pol pa skeniri še to pa moraš nekak omogočt d ti restore skenira... sam nvem kako. Mal se zaj*** z nastavitvami pa bo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: robbe ()
Hmmm....
Zmerj bl razmišlam o relativno preprosti alternativi...
Vse skp bom formatirov. Če virus misl da bo mu stalno rezidenco v moji kišti se nej kr pripravi na prisilno izelitev
Zmerj bl razmišlam o relativno preprosti alternativi...
Vse skp bom formatirov. Če virus misl da bo mu stalno rezidenco v moji kišti se nej kr pripravi na prisilno izelitev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z YoutubeOddelek: Pomoč in nasveti | 3593 (2676) | Daniel |
» | Trojan.Win32.VB.rdtOddelek: Informacijska varnost | 1118 (884) | majeric0 |
» | WIN XP-požarni zidOddelek: Informacijska varnost | 2777 (2229) | nx6325 |
» | Težava z internet povezavoOddelek: Omrežja in internet | 833 (757) | <OmaDawn> |
» | virus Madtol.C mi javi Nod32 v memoriji, kako ga ostranit?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (885) | Driver |