Forum » Pomoč in nasveti » ~
~
SONNY. ::
imam te~ave z ~a-ji oz. z ch,zh,sh-ji. mam angleake win xp. in kot verjetno vidte mi namesto sh-ja napiae A napesto zh-ja ta znak(~) in namesto ch-ja mi pritisne enter. to se dogaja samo ko pishem v internetno stran v taka in podobna okenca in v search bare. drugje czs-ji delujejo normalno(tudi v internet explorerjevem okencu,tm ko se napishe http://...)
mislil sem da je problem v tem da mam nastavljeno na anglesko tipkovnico...pa to ni problem ker je na SL.
problem tut ni biu u encodingu view--->encoding (ker mam nastavljeno na central european (iso) in po tej logiki bi moral delovati)
prosim pomagajte ker je zelo nadlezhno
mislil sem da je problem v tem da mam nastavljeno na anglesko tipkovnico...pa to ni problem ker je na SL.
problem tut ni biu u encodingu view--->encoding (ker mam nastavljeno na central european (iso) in po tej logiki bi moral delovati)
prosim pomagajte ker je zelo nadlezhno
BaRtMaN ::
V programu si naštimaj default encoding, poglej, če se ob zagonu programa tipkovnica preklopi na angleško (Outlook (E) sindrom).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ubuntu LaTeX sumnikiOddelek: Programska oprema | 4286 (4089) | atasmrk |
» | MySQL in czsOddelek: Izdelava spletišč | 3601 (2691) | krho |
» | win 2000 in nastavitve tipkovniceOddelek: Operacijski sistemi | 896 (841) | gumby |
» | Y in Z ravno obratnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1853) | Tomay |
» | win xp nastavitveOddelek: Operacijski sistemi | 939 (786) | mk4 |