» »

Service pack for Win2000!

Service pack for Win2000!

R@C@ ::

Torej takole, DL-jal sem si ta 100MB service pack, "čeprav ne vem zakaj, ker mi je vse delal" in ugotovil da me je poserviseru v rito. Ugotovil sem namreč, da ko hočem zapeči CD "NERO 5.5", med peko WINSI zmrznejo ko nekaj časa z njimi ne počnem nič. Screen saver mam izklopljen. Tko da bom vse skupaj podrl in dal stare dobre gor od začetka. Dobr da mam dvojne, ker če ne bi bil jezen.

A je možno da ma ta service pack dodano kakšno pirat-zaščito kot XP, al mu kej drugega ni jasno, ter kaj naj bi ta service pack sploh poservisiral?

sasox ::

Če si si pustil to opcijo pri inštalaciji SP-ja, potem lahko narediš uninstall.......... TUKAJ pa imaš seznam popravkov, ki so v SP2.

Han ::

Za začetek vrzi dol Nera in ga ponovno namesti. Poskusiš lahko tudi z verzijo 5.0.4.8, če 5.5.1.8 ne bo delovala v redu...

JLP ::

Nobenga problema tukej.
Live long and prosper!

R@C@ ::

Sasox in Han hvala za odgovore, sem že zrihtal sem VIA 431 potegnu dol in nerota na novo inštaliral pa dela ql.

Kar se pa tebe tiče JLP........da ne bom še enkrat načenjal debate o zvezdicah.................................!;((

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uradno: naslednji Windows bo 8.1, za uporabnike Osmice zastonj

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
3112864 (9590) KTr1sk
»

Nerealna kapaciteta diska ob instaliranju OS

Oddelek: Operacijski sistemi
131776 (1321) bluefish
»