Forum » Strojna oprema » menjava osnovne plošče
menjava osnovne plošče
Zzzzzzz ::
Živjo
Razmišljam o nakupu nove plošče & procesorja, pa se mi poraja vprašanje: A je treba v primeru menjave osnovne plošče na novo inštalirat celoten sistem al se da tudi brez tega?
Razmišljam o nakupu nove plošče & procesorja, pa se mi poraja vprašanje: A je treba v primeru menjave osnovne plošče na novo inštalirat celoten sistem al se da tudi brez tega?
Zzzzzzz ::
GRRRR #$#&&×#?
Damn, ej...
Valda ne bom še kupu... nemam cajta cel teden postavljat sistema na noge...
Damn, ej...
Valda ne bom še kupu... nemam cajta cel teden postavljat sistema na noge...
jRk0 ::
nene, gre vse!
sem jaz presel iz viinega cipovja na nforce od nvidie pa vse winsi najdejo takoj. driverje samo instalisa pa je...
sem jaz presel iz viinega cipovja na nforce od nvidie pa vse winsi najdejo takoj. driverje samo instalisa pa je...
You fuck up once, you loose two teeth.
Daedalus ::
Nekdo je že v eni temi napisal, da gre tudi brez menjave sistema - uporabi sysprep. Za kaj več pa google.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
delfinus ::
jep potrjujem izjavo JRKo-ja. Presel tut js iz VIA KT600 na NForce2. Pomembno vedeti! Prej odinstaliras VIA 4in1 driverje. Potem pa SYSREPAIR kot je rekel Deadalus. Vse nastavitve v XP ostanejo seveda.
lp, D.
lp, D.
Zheegec ::
System Repair ali pa System Recovery, program je v Windows, samo bootaš iz Win CD-roma in ko ti Windows setup ponudi možnosti za izbiro imaš fresh install, system repair in pa exit, pa uporabiš system repair, ki ti vse fajle potrebne za delovanje Windows ponovno naloži na kompjuter.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova plata - potrebno ponovno naložiti sistem?Oddelek: Strojna oprema | 970 (876) | gofra |
» | Internet na zelo čuden način ne dela.Oddelek: Omrežja in internet | 1218 (1058) | M.B. |
» | WTF se jebe plata al procOddelek: Strojna oprema | 930 (764) | Boki_ |
» | Plata spušča čuden zvok??Oddelek: Pomoč in nasveti | 952 (782) | rkb2 |
» | redhat 9 after boot problemiOddelek: Operacijski sistemi | 710 (661) | Ales |