Forum » Programska oprema » Datoteka s stiki v Outlook Expressu
Datoteka s stiki v Outlook Expressu
Brilko ::
Zdravo!
Imel sem delno sesutje XP-jev, pri čemer mi ni osalo nič nastavitev nobenega programa. Tako tudi ne v Outlooku Express mailov ne. No maile sem nato uredil, saj sem jih nazaj dobil v outlooka, vendar sedaj pa ne najdem datoteke, kjer se nahajajo stiki, da bi jo lahko uvozil, ker shranjeval si pa tudi nisem v datoteko stike.
Torej zanima me, kje se nahaja datoteka s stiki! Prosim za hitro pomoč in hvala. LP.
Imel sem delno sesutje XP-jev, pri čemer mi ni osalo nič nastavitev nobenega programa. Tako tudi ne v Outlooku Express mailov ne. No maile sem nato uredil, saj sem jih nazaj dobil v outlooka, vendar sedaj pa ne najdem datoteke, kjer se nahajajo stiki, da bi jo lahko uvozil, ker shranjeval si pa tudi nisem v datoteko stike.
Torej zanima me, kje se nahaja datoteka s stiki! Prosim za hitro pomoč in hvala. LP.
Zdravo.
Ka če kir ve, bi mi lahka zdele na hiter povedu, ker sam zarad tekale čakam s formatiranjem, ker drugače bi že bil comp uštiman. Hvala.
Ka če kir ve, bi mi lahka zdele na hiter povedu, ker sam zarad tekale čakam s formatiranjem, ker drugače bi že bil comp uštiman. Hvala.
Slowenc ::
Če se ti res tako mudi vzemi v roke svinčnik in papir in si prepiši vse email naslove.
Drugače pa poglej pod Izvozi->Adresar. Tam bi to moralo biti.
Drugače pa poglej pod Izvozi->Adresar. Tam bi to moralo biti.
Skiny gate.
Veš v čem je fora, ker se mi je v XP-jih cel profil sesu, kar pomeni da so se mi vse nastavitve v programih podefaultle.
Tako tudi nimam nič več podatkov v outlooku. Sej če bi še mel bi izvozu v datoteko, sam ko nimam niti enga stika več, prej jih je blo pa poln. No za maile sem našel mapo, za stike pa ne, kjer se nahajajo. LOL - niti prepisat ne morem, ker nimam nikjer napisan, razen v neki datoteki more bit. Katero pa jaz trenutno iščem.
Sej če bi še mel v outlook-u bi blo na easy. Upam da razumeš.
Tako tudi nimam nič več podatkov v outlooku. Sej če bi še mel bi izvozu v datoteko, sam ko nimam niti enga stika več, prej jih je blo pa poln. No za maile sem našel mapo, za stike pa ne, kjer se nahajajo. LOL - niti prepisat ne morem, ker nimam nikjer napisan, razen v neki datoteki more bit. Katero pa jaz trenutno iščem.
Sej če bi še mel v outlook-u bi blo na easy. Upam da razumeš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brilko ()
To ja, sem uspel najdi s pomočjo iskanja, ki je spet na voljo. No če bo mel kdo podobne težava mu priporočam ogled tele teme, in sicer zadnji post. LP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brilko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Halcom ena za vse kako z njo podpisovati pošto v Thunderbirdu in drugjeOddelek: Informacijska varnost | 2971 (2368) | mat xxl |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5000 (4612) | krneki0001 |
» | Uninstal OutlookOddelek: Programska oprema | 1972 (1630) | Duhec |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2586 (2338) | chrush |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1798) | StratOS |