» »

Datoteka s stiki v Outlook Expressu

Datoteka s stiki v Outlook Expressu

Brilko ::

Zdravo!

Imel sem delno sesutje XP-jev, pri čemer mi ni osalo nič nastavitev nobenega programa. Tako tudi ne v Outlooku Express mailov ne. No maile sem nato uredil, saj sem jih nazaj dobil v outlooka, vendar sedaj pa ne najdem datoteke, kjer se nahajajo stiki, da bi jo lahko uvozil, ker shranjeval si pa tudi nisem v datoteko stike.

Torej zanima me, kje se nahaja datoteka s stiki! Prosim za hitro pomoč in hvala. LP. :O

Zdravo.

Ka če kir ve, bi mi lahka zdele na hiter povedu, ker sam zarad tekale čakam s formatiranjem, ker drugače bi že bil comp uštiman. Hvala.

Slowenc ::

Če se ti res tako mudi vzemi v roke svinčnik in papir in si prepiši vse email naslove.

Drugače pa poglej pod Izvozi->Adresar. Tam bi to moralo biti.
Skiny gate.

Veš v čem je fora, ker se mi je v XP-jih cel profil sesu, kar pomeni da so se mi vse nastavitve v programih podefaultle.

Tako tudi nimam nič več podatkov v outlooku. Sej če bi še mel bi izvozu v datoteko, sam ko nimam niti enga stika več, prej jih je blo pa poln. No za maile sem našel mapo, za stike pa ne, kjer se nahajajo. LOL - niti prepisat ne morem, ker nimam nikjer napisan, razen v neki datoteki more bit. Katero pa jaz trenutno iščem.

Sej če bi še mel v outlook-u bi blo na easy. Upam da razumeš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brilko ()

krneki ::

Search *.wab

Ja to sem ugotovil da mora biti file s končinco .wab, sam iskanje tud nič ne najde.

To ja, sem uspel najdi s pomočjo iskanja, ki je spet na voljo. No če bo mel kdo podobne težava mu priporočam ogled tele teme, in sicer zadnji post. LP.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brilko ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Halcom ena za vse kako z njo podpisovati pošto v Thunderbirdu in drugje

Oddelek: Informacijska varnost
152971 (2368) mat xxl
»

Izvoz vseh mailov iz Outlooka

Oddelek: Pomoč in nasveti