Forum » Operacijski sistemi » Zmešnjava s č-ji v XPSP1
Zmešnjava s č-ji v XPSP1
Oldi ::
Ko sem XP-je prvič inštaliral pred cca 2 leti je bilo vse OK, tokrat je pa vse pomešano. V PowerDesku (nadgradnja explorerja) mi imena fajlov s čšž-ji prav prikaže le pri redkih fontih, ne morem jih pa ne pognati, premakniti, brisati. To bi še nekako prenesel, saj v explorerju stvar dela OK, se mi je pa pojavila težava v Wordu. Ko shranim besedilo v obliki Samo besedilo, se mi č spremeni v c, š in ž sta pa OK. Kako stvar rešiti na sistemskem nivoju? - v Wordu bi že našel kak bukov način ampak ker to delam velikokrat in sem za to tudi plačan, bi rad našel sistemsko rešitev.
PS: A tale forum res nima gumbka Išči ali pa ga jaz ne najdem - zakaj namreč odpirati temo, ki jo je verjetno že kdo rešil.
PS: A tale forum res nima gumbka Išči ali pa ga jaz ne najdem - zakaj namreč odpirati temo, ki jo je verjetno že kdo rešil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word - obnovitev datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (996) | videc |
» | Word vs. Latex (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13819 (10705) | GnuceLee |
» | Kopiranje PDF datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 772 (683) | Twix |
» | Ko word dokument postane slika!?Oddelek: Programska oprema | 1591 (1230) | SkyEye90 |
» | Word 2007 in SearchOddelek: Programska oprema | 794 (702) | prtenjam |