Forum » Pomoč in nasveti » Veliki GUMBI v orodni razmazani?
Veliki GUMBI v orodni razmazani?
lalan ::
V winXP so v officih gumbi v orodni vrstici majhni,zato sem probal nastaviti na velike.Ti so pa potem razmazani,da ni za gledat.Imam 17-ko monitor res. na 1024 * 768.
Ne vem,če se sliko da tukaj lepit?
Upam da ima še kdo win XP in office 2003 in mi bo pomagal odpraviti težavo.
Torej:Če z desno klikneš orodno vrstico in daš možnosti imaš na izbiro veliki oziroma mali gumbi(ikone).So mi pa mali pre majhni in škoda,da se oči matrajo,veliki pa so preveliki in razmazani.Ni pa srednje možnosti.
Upam da sem problem opisal dovol jasno,da ni potrebe lepiti slike?
Upam da ima še kdo win XP in office 2003 in mi bo pomagal odpraviti težavo.
Torej:Če z desno klikneš orodno vrstico in daš možnosti imaš na izbiro veliki oziroma mali gumbi(ikone).So mi pa mali pre majhni in škoda,da se oči matrajo,veliki pa so preveliki in razmazani.Ni pa srednje možnosti.
Upam da sem problem opisal dovol jasno,da ni potrebe lepiti slike?
Ne,ne Matev.Mislim na gumbe orodnih vrstic v npr exelu kot so:natisni,predogled,krepko,ležeče ipd.
Btw.:Kako si pa ekran posnel?
Btw.:Kako si pa ekran posnel?
Wad@ ::
pritisni print scr in odpri slikarja, tam daj edit->paste. nato shrani kot .jpg sliko uploadaj na nek server...
reber ::
Pa drugič daj sliko na en server ki nima nadležnih pop-up in podobnega sranja, mi ad-watch ven meče.
No takole:
Pre velik gumbi stran na freeweb.siol.net
Pre majhni gumbi stran na freeweb.siol.net]
By moderator
Spremenil sem naziv povezave, ti pa si takoj menjaj geslo za dostop do interneta
Toni
Pre velik gumbi stran na freeweb.siol.net
Pre majhni gumbi stran na freeweb.siol.net]
By moderator
Spremenil sem naziv povezave, ti pa si takoj menjaj geslo za dostop do interneta
Toni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enlightenment 0.17Oddelek: Operacijski sistemi | 1845 (1566) | NoOrdinary |
» | Izdelava strani z Dreamweaverjem in PhotoshopomOddelek: Izdelava spletišč | 2917 (2329) | mitjaje |
» | Ko ST-jevci brskalnik na ogled postavijoOddelek: Programska oprema | 2339 (1568) | njok |
» | je Ti4800SE šla po gobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 881 (714) | profii |
» | Outlook v orodni vrsticiOddelek: Programska oprema | 2466 (2231) | alesrosina |