Forum » Programska oprema » problem s screenom
problem s screenom
ovdje kokoš ::
dober dan, imam hud problem, vsake toliko časa se mi slika na monitorju popolnoma uniči ( glej sliko) zanima me zakaj se to naredi, edina rešitev je da za 5-10 min ugasnem računalnik in ga izklopim iz omrežja, zdi se mi tudi da se težave pojavijo samo ob določenih datumih, no vsaj ne dogaja se ves čas, 1 teden ja, pol pa 1 tedn ne, pa tko
vzrok: virus, grafična... (edino kar vem je da ni monitor, to pa zato ker če pritisnem gumb za uravnavo zaslona, so barve normalne)
rešitev prosim
aja sistem ni bil NIKOLI navit, temperetura znotraj kište pa je v mejah normale
hvala vsem
vzrok: virus, grafična... (edino kar vem je da ni monitor, to pa zato ker če pritisnem gumb za uravnavo zaslona, so barve normalne)
rešitev prosim
aja sistem ni bil NIKOLI navit, temperetura znotraj kište pa je v mejah normale
hvala vsem
darkolord ::
si probal dat gor najnovejše gonilnike za grafično kartico? pa poglej če deluje ventilator na grafi...
ovdje kokoš ::
jao najbrz je blo to, sm prec pogledu, vent se ni vrtel, kok sm idiot, je lih tko dol obrnn pa prozoren da nkol nism opazu (mal sm ga butni pa nekak dela), no ce bodo se problemi bom se kej prasu, drgac pa najlepsa ti dala :)
dej mi se povej ker vent se splaca nabavt za R sapphire 9500 pro
dej mi se povej ker vent se splaca nabavt za R sapphire 9500 pro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavil komp a ne dela... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7914 (5708) | barocco |
» | How to make my dead GC go 'Zombie'??Oddelek: Strojna oprema | 1379 (931) | galu |
» | a so ventilatorji dobro obrnjeni?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2537 (2041) | 5er--> |
» | popolnoma tiho vodno hlajenejeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1884 (1564) | piki64 |
» | Tornado ali Delta?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1622 (1395) | kuglvinkl |