Forum » Programska oprema » word in prenosni
word in prenosni
Kebab ::
Imam en zelo čuden problem. Imam majhno mrežo 3 pcjev, ta tretji je prenosni. Na vseh treh je nameščen Office 2000.
Pc1 (win98) ima šeren disk, ki je na prenosnem (winxp) pač kot omrežni disk.
Ko sem prenosnega odklopil iz hotel uporabiti word (katerikoli doc), se enostavno čez 2 sekundi zapre (excel in ostalo deluje normalno). Word naenkrat deluje samo če je priklopljen na mrežo in je pc1 prižgan, takrat deluje vse normalno.
To se je zdaj zgodilo že tretjič. Ko sem ghostal prenosnega in na novo inštaliral office, je delovalo samo dokler ga nisem spet priklopil na mrežo. Kako naj to odpravim?
Pc1 (win98) ima šeren disk, ki je na prenosnem (winxp) pač kot omrežni disk.
Ko sem prenosnega odklopil iz hotel uporabiti word (katerikoli doc), se enostavno čez 2 sekundi zapre (excel in ostalo deluje normalno). Word naenkrat deluje samo če je priklopljen na mrežo in je pc1 prižgan, takrat deluje vse normalno.
To se je zdaj zgodilo že tretjič. Ko sem ghostal prenosnega in na novo inštaliral office, je delovalo samo dokler ga nisem spet priklopil na mrežo. Kako naj to odpravim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD My Cloud -> da ali ne ?Oddelek: Strojna oprema | 2425 (2079) | dj_uro |
» | Hitrost prenosa prek mreže -domače okoljeOddelek: Strojna oprema | 1633 (1484) | dj_uro |
» | Domače omrežje - linija in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 4548 (4027) | amigo_no1 |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4904 (4423) | SasoS |
» | problem mrežaOddelek: Omrežja in internet | 1860 (1711) | maticm |