Forum » Zvok in slika » Anoiden PC Speaker Beep me spravlja ob zivce...
Anoiden PC Speaker Beep me spravlja ob zivce...
umetnic ::
Pozdravljeni!
Vedno, ko stimam Volume v system trayu in ob raznih drugih priloznosti, kjer bi s eponavadi moral pojaviti PC Speaker Beep....se mi ta isti beep pojavi iz zvocnikov, tko, da kar skocim v luft...saj je vedno maksimalno glasen.
Kje za vraga lahko ta beep izklopim?! Nekako mi ne uspe najti te nastavitve, ce sploh obstaja....?!
Da mu je#$%#$m...
Tnx!
Keep up the good work!
dejan
gumitvist.com
Vedno, ko stimam Volume v system trayu in ob raznih drugih priloznosti, kjer bi s eponavadi moral pojaviti PC Speaker Beep....se mi ta isti beep pojavi iz zvocnikov, tko, da kar skocim v luft...saj je vedno maksimalno glasen.
Kje za vraga lahko ta beep izklopim?! Nekako mi ne uspe najti te nastavitve, ce sploh obstaja....?!
Da mu je#$%#$m...
Tnx!
Keep up the good work!
dejan
gumitvist.com
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.
- spremenilo: umetnic ()
Morda sem nasel resitev.... http://www.winguides.com/registry/display.php/120/
GotDamn
-----
gumitvist.com
GotDamn
-----
gumitvist.com
glinik ::
Idi v win, tam imaš malo morje teh zvočnih nastavitej. Jaz sem npr. imel pred časom, da mi je Miloševič nekaj rekel preden so se win zaprli . Boš že našel ... malo potrplenja.
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Dela....to je blo to...vseeno hvala za pomoc....vem pa tudi kako bom sedaj svojega sefa spravil ob zivce... ;))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z diskomOddelek: Strojna oprema | 1133 (1119) | dragonhunter |
⊘ | okna mi hičejo ukrasti računalnikOddelek: Operacijski sistemi | 1435 (1072) | Jernej L |
» | Kako izbrisati MSN Messenger v XP-jih??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4430 (4382) | Lith |
» | Kako v registru izklopiti puščico (ikona bližnjice) ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (993) | Loki |
» | Problem z EmailomOddelek: Programska oprema | 990 (947) | GaChO |