Forum » Pomoč in nasveti » Athlon 2400+ in ASUS a7v8x-x/lan - problemi
Athlon 2400+ in ASUS a7v8x-x/lan - problemi
pjotr ::
pri postavljanju nove mašine (Athlon XP 2400+, Asus A7V8X-X/LAN, DDR 3200 400Mhz 512 M), se mi pojavljajo problemi. Ko poskušam inštalirati XP-je se najprej zažene inspect, ko pa bi moral začeti kopirati fajle, pa se pojavi opozorilo, da so winsi naleteli na težave in, da naj odstranim vse kar je novega sw-ja, čeprav je zadeva še prazna.
Ko, pa sem v BIOS-u disableal prvi predpomnilnik CPU-ja, pa je inštalacija stekla, vendar dela katastrofalno počasi.
Prosi za informacije o možnih vzrokih in reštivah.
Hvala vsem
Ko, pa sem v BIOS-u disableal prvi predpomnilnik CPU-ja, pa je inštalacija stekla, vendar dela katastrofalno počasi.
Prosi za informacije o možnih vzrokih in reštivah.
Hvala vsem
- premaknil iz Strojna oprema: Zheegec ()
delfinus ::
Stestiraj memorijo z Memtest86. Najdes ga tukaj. KLIK za MEMTEST86. Imej pa bios nastavljen tako, kot si masino dobil oz na default!
Kaksen psu imas, kaksno graficno. V glavnem navedi vse natancno kaj imas v kisti. lp, D.
Kaksen psu imas, kaksno graficno. V glavnem navedi vse natancno kaj imas v kisti. lp, D.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
pjotr ::
hvala za začetek. Najprej povem, da inštalacije nisem mogle opraviti do konca. V kišti pa imam Athlona 2400+, plato Asus a7v7x-x/lan, GECubeov ATi Radeon 9200SE, ram eliksir 512M 3200 400Mhz ,disk maxtor 80G 8M predpomnilnika. Vse premične komponente razen rama, plate in procesorja sem sprobal na drugi mašini in delajo kot je treba. Ne vem v čem je fora, da ko prestavim ram v druga dva slota se mašina sploh ne pobere. sumim na probleme s plato. bom hvaležen za vsako informaciio. lp vsem
delfinus ::
Jep tale elixir mi smrdi. So problemi na nekaterih Nforce2 ploscah z elixir in nanya memorijo. Ce dobis kje druga dva modula ju stestiraj pa bos videl, ce je to to. Poskusi tudi samo z enim modulom in instaliraj. Nekoc je znanec tudi imel Elixirje in mu je uspelo masino postavit samo z enim modulom. Z dvema mu sploh ni postala. V glavnem pa stestiraj memorijo tudi z memtestom. Program ti tako naredi zagonsko disketo, ko razpakiras tist fajl in ti stestira v dos modu in ni potrebne nobene instalacije windowsov prej. Samo ustvari si disketo na enem drugem racunalniku.
lp, D.
lp, D.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ram mi predlagateOddelek: Kaj kupiti | 972 (814) | hunter01 |
» | PQI ram moduliOddelek: Kaj kupiti | 1442 (1048) | Crimson_Shadow |
» | plata zjebava z modrim zaslonom smrti !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1299) | SavoS |
» | Zakaj se mi rač. med igro resetira?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1210 (970) | mkonci |
» | Resetiranje racunalnika.. nujno potrebujem pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 1431 (1206) | carota |