Forum » Pomoč in nasveti » Vcasih noce zacet printat
Vcasih noce zacet printat
PhotoBlaz ::
Zanima me, ce je komu jasno, kje tici vzrok, da se print job sicer normalno pojavio v Printers and Faxes oknu pod printerjem na katerega printam,......ampak ne zacne printat,....ker je pod zavihkom SIZE ki kaze velikost print fajla....nekako takole 25kb/50kb. Ce prav razumem se ne prenese celoten fajl do printerja in zato printer caka da se prenese do konca in se ne zacne printat.
A je kdo tok pameten da vid tle vzrok?
Sem ze vse drajverje nastavlu, nove dodaju,..vse mozno...winse podru,..na vec kompjutrih probu,...in ni nikol drugac.
Ne vpraste za kater printer gre.....neka laserska multifunkcijska Panasonicova naprava, ki je najbrs noben nima doma. Mene sam ta logika kje je vzrok zanima.
Cau
Hvala
A je kdo tok pameten da vid tle vzrok?
Sem ze vse drajverje nastavlu, nove dodaju,..vse mozno...winse podru,..na vec kompjutrih probu,...in ni nikol drugac.
Ne vpraste za kater printer gre.....neka laserska multifunkcijska Panasonicova naprava, ki je najbrs noben nima doma. Mene sam ta logika kje je vzrok zanima.
Cau
Hvala
JOKER ::
S kabelsko povezavo med printerjem in compom je vse vredu ?
Takrat ko mu daš ukaz za print probaj mal kabel premikat.
Takrat ko mu daš ukaz za print probaj mal kabel premikat.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gel ali laser tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2421 (2010) | PARTyZAN |
» | wireless ruterOddelek: Kaj kupiti | 1679 (1507) | destiny |
» | Printer rabi 100 let, da stvar naprintaOddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1191) | Matthew |
» | Preklic tiskanja - Ko daš prekliči, se ne prekliče takojOddelek: Pomoč in nasveti | 1953 (1702) | Mr.G. |
» | kateri tiskalnik kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1736 (1425) | Klemenn |