Forum » Hlajenje in modifikacije » Modifikacija ohisja
Modifikacija ohisja
shaman2 ::
Hy, rad bi mal spremenil moje ohisje in sicer nameravam na eno stran vdelat kos plexija ter v ohisje postaviti neonko,na spletu sem videl veliko modificiranih ohisij, ki so podobno narejena, zanima pa me ce kdo ve kje se dobi 'guma' al kaj vem kaj to je s pomocjo katere v ohisje namestis plexi steklo upam da nisem bil prevec nejasen hvala za odgovore!
Nic ni tako lahko, kot se ti zdi!
R0K ::
Verjetno si mislil tesnilo za šipo?Plexia ti sploh ni treba z gumo obrobit ampak ga kr prišrafaš gor.
Najbolje bo da si prebereš ta članek
Najbolje bo da si prebereš ta članek
msmiha ::
Plexi kar prišraufaj gor al pa ga s silikonom lepo not zalepiš
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
freejack ::
Dobro povedano, kupiš jo lahko pa kjerkoli,.. Za posebneže majo pa v Conradu prav tako zadevco..
element ::
V conradu majo dost robe, sam je pa za 1/3 vse dražji kot drugje, zato se konrada izgibaj, razen če nikjer drugje na dobiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali obstaja UV LED dioda??Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3357 (2812) | Brane2 |
» | OBloge za utišanje ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1622 (1142) | SaS |
» | LEDice namesto neonkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1509 (1311) | EX-B |
» | Neonke/halogenkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1586 (1288) | Filo |
» | Modifikacije ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1491 (1238) | levak |