» »

Napišite recenzijo svoje najljubše skladbe

Napišite recenzijo svoje najljubše skladbe

OwcA ::

Zanimiva ideja.
Mi ni treba, da se omejimo samo na metal.

Za tiste, ki niste registirani na zgoraj omenjenem forumu:

It's all very to know what people are listening to, but chances are the name of the band and the title of the song aren't going to give much away...

So lets write a review of one of your favourite metal songs. What do you like about it? What does it actually SOUND like?

Come on people, could be a way to hear some new bands...

Artist:
Album:
Song:

Review:

Memorable sections(great solo/intro/bridge/riff):

Score(out of 10):
Links(samples, homepage etc...):

quote:Originally posted by Agg
Perhaps keep this thread just for reviews, and take your discussion about reviews (and about this thread) to another thread.. for clarity's sake, ta.

You heard the man, NO DISCUSSION. Reviews ONLY. And no critiquing of reviews, if you disagree, maybe review the song yourself, but keep it constructive. No 'this songs sucks ass because it's not heavy enough' sort of crap. By the same token, it IS a metal thread, so don't start reviewing Beatles songs, no matter how much you like them, it's obviously not metal. And write VERY clearly at the top of the post what song they are reviewing, so that people who aren't interested in some of the more mainstream artists don't whinge too much.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
  • spremenilo: OwcA ()

Zheegec ::

Nekaterim se nam ne da registrirati da bi videli dobro idejo :D Daj copy + paste.

[edit] da bo čim manj brezveznih postov :D

it IS a metal thread, so don't start reviewing Beatles songs, no matter how much you like them, it's obviously not metal. And write VERY clearly at the top of the post what song they are reviewing, so that people who aren't interested in some of the more mainstream artists don't whinge too much.

OK, samo metal >:D :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zheegec ()

BigWhale ::

Ce bo kdo pisal sem kako recenzijo bi bilo zazeljenjo da je recenzija kaj vec kot:

"Tale kumad ful seka ej!"

Precej vec ;)

Zheegec ::

BigWhale: Ta tvoja grožnja je odvrnila še zadnje potencialne pisce :D

Anyway; *bump*, pa mogoče jutri dejansko kaj napišem za probo, mogoče bo še kaj iz te teme8-)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Poldi112 ::

Hm, ne vem tocno je ce treba metal, tako da sem vzel metal band.

Band: Dark Tranquillity
Album: The Gallery
Song: The Gallery

Precej stvari velja v splosnem za celo plosco, ampak fascinira me tehnika igranja, ko recimo ni delitve pri kitarah na solo in ritem ampak dostikrat igrata vsaka navidezno svojo lestvico, ki se cudovito sklopi skupaj (ceprav navidez sploh ne gre). Tezko opisat enemu neglasbeniku, kot sem jaz :). Naslednja stvar so cudoviti riffi, prehodi in menjavanja razpolozenja. Pri tej konkretni pesmi se izmenjujeta nezen zenski in brutalem moski vokal (ki prevladuje). In desetsekundni akusticni vlozek, ki blazno lepo pase v samo pesem. In potem spet distorzija.
Nenazadnje so dobra tudi besedila.
Je pa cela plata cudovita.

Njihov homepage sux, nekoc so imeli videospote gor, danes sem sel pogledat in je samo par njihovih komadov v izvedbi drugih bandov. Za pokusino je pa tule opis njihovih najboljsih riffov in mp3-ji le teh. sicer so to grobi izseki, kjer se ne zacuti komada tako kot je treba, ampak drugace vem le se za travnik.

OwcA ::

Hm, ne vem tocno je ce treba metal, tako da sem vzel metal band.

Ni treba, važno da je prispevek kvaliteten.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Na katero banko nakazati denar, če zadenem na loteriji?

Oddelek: Loža
274915 (1039) c3p0
»

Katere komade v TOP 100 listo?

Oddelek: Sedem umetnosti
214337 (3393) El Nino
»

Encarta prek MSNja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
8410553 (8037) Dragi

Washa playlista (mp3)

Oddelek: Loža