Forum » Izdelava spletišč » Registracija domene .com
Registracija domene .com
prehlajeni ::
Ojlla
...tole je skor zihr nekje na forumu sam iskalnik ne dela
Zanima me kje se da najcenej registrirat domeno .com in .net Glede na to da jih nasi ponudniki ponujajo za okol 5jurjev na leto, me zanima ce se jih da obidit in domeno rezervirat direkt, najbrz v tujini, (nevem kdo je za to prisojen) in ce je tako zadeva kaj cenej.
lp
________
web noob
...tole je skor zihr nekje na forumu sam iskalnik ne dela
Zanima me kje se da najcenej registrirat domeno .com in .net Glede na to da jih nasi ponudniki ponujajo za okol 5jurjev na leto, me zanima ce se jih da obidit in domeno rezervirat direkt, najbrz v tujini, (nevem kdo je za to prisojen) in ce je tako zadeva kaj cenej.
lp
________
web noob
webfreak ::
Poceni ponudnik domen je e-uspeh. Ta ti za celo leto zaracuna okrog 2900 sit. No mogoce je se kak cenejsi toda jest sem z njim cist zadovoljen.
PaJo ::
Ce mas kreditno karto registriraj tule: powerpipe
Meni dela zadeve lepo in jih uporabljam ze vec kot 2leti
Meni dela zadeve lepo in jih uporabljam ze vec kot 2leti
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
SuperStipe ::
prehlajeni ::
http://www.powerpipe.com/ ...tale jik ma po 7.99$ ce prav razberem
lp
PS: @ Lith: tuki pa se vec, sam mi nobena od njih ne bo odgovorila na moje vprasanje
________
web noob
lp
PS: @ Lith: tuki pa se vec, sam mi nobena od njih ne bo odgovorila na moje vprasanje
________
web noob
Mene pa zanima nekaj informacij. Kaj mogoce ve kaj je narobe -> registriru sem domeno na e-Uspehu. NO ce si jo napisem v naslovno vrstico mi lepo prime (vse ok) toda vrstica se ne spremeni. Ker se z domenami prvic ukvajrjam je to verjetno posledica tega, ker moja domena ni "parkirana". kaj mi lahko kdo pove kje bi jo lahko parkiru?? (ce je to to seveda). Ce pa kdo ve kaj je narobe naj mi prosim sporoci
Skrat ::
Kako bi se mogla spremenit naslovna vrstica??
Free software is a matter of liberty, not price.
Trenutno imam na skavtskem strezniku in v naslovni vrstici cetudi napisem ime svoje domene ostane stara pot. www.skavt.net/uporabnik/mapa/datoteka.h.... Nameso da bi se izpisalo www.moja_domena.com. ??
dr_gee ::
Če to ti misliš domeno slo-design.com in so dns zapisi nastavljeni na skavtski strežnik je verjetno preusmerjena na stran na skavtskem strežniku, torej www.skavt.net/uporabnik/mapa/. Kontaktiraj administratorja...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačna domenaOddelek: Strojna oprema | 1746 (1293) | Gost |
» | Kje najceneje registrirati domeno?Oddelek: Omrežja in internet | 3476 (3011) | Mare2 |
» | Kje dobiti najcenejšo domenoOddelek: Omrežja in internet | 1735 (1284) | puto |
» | registriranje domeneOddelek: Izdelava spletišč | 1669 (1330) | dr_gee |
» | Kako brez (SIT) do domene?Oddelek: Izdelava spletišč | 1691 (1124) | Dracula |