Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
Janac ::
Mentalist ::
200e za birmo pa je vseeno malo bolj malo, se ti ne zdi? glede na to da je birma.
Lool.
Robi :P ::
200e za birmo pa je vseeno malo bolj malo, se ti ne zdi? glede na to da je birma.
200e meni se že to zdi kr veliko... mislim ne znam si predstavljati da bi mi kdorkoli kar tako za birmo al pa kej podobnega podaril okoli 500-800e... vrejetno bi me kap vem da je malo za veliko kogar amapk meni bi blo 200e velik kupo bi si neki za comp
Mentalist ::
200e meni se že to zdi kr veliko... mislim ne znam si predstavljati da bi mi kdorkoli kar tako za birmo al pa kej podobnega podaril okoli 500-800e... vrejetno bi me kap vem da je malo za veliko kogar amapk meni bi blo 200e velik kupo bi si neki za comp
pravim zato, ker eden je pravo kolko je dobo za birmo ne, čez nekaj časa pa so šli na radio, ker ni bilo denarja... zato.
Lool.
a poznate kaksno spletno stran, kjer das svojo sliko(ko mas dolge) in ti potem prikaze kaki bi izgledal ce bi bil na kratko postrizen?
Rias Gremory ::
good night.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Mipe ::
Sicer pa so kratki lasje najboljši. Praktični, kul, sploh ah in oh. Pa še punce te bodo hotele počohat. Je pa odvisno od oblike glave in obraza.
gendale ::
spni si jih odzadi pa se poglej v ogledalo
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Mipe ::
To je šele nepraktična groza. Take frizure ne obdržiš brez raznih gelov oz. namenskih šamponov.
DeFacto21 ::
DeFacto21 ::
Kaj čem, sem se že navadil ustajat pol ure prej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeFacto21 ()
koyotee ::
pička
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JesusChrist ::
kaj ste sami zanemarjenci tukaj gor?
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.
D3m ::
jaz sem že bieber par mesecev, improud :D
Bitch!!! Get on your knees and suck my cock. Then you can be proud.
|HP EliteBook|R5 6650U|
loool
kako ste lenuhi?
kako ste lenuhi?
compaq ::
Ni še avtomobila, bo pa v roku slabega meseca, malo si pa že ogledujem avtoradie z aux vhodom, da lahko povežem mp4 player in da ni potrebe po snemanju cedejk.
Fiat Punto 1.2, 60hp, nad 2004 letnik, abs, klima...čist soliden študentski avto pa poraba je tam okoli 5 l/100km.....
Lej takle je, najprej sem mislil kakega cliota novejšo obliko, pa sem se premislil, ker ga imajo pač vsi, Seat se mi ne dopade, ker je trd pa še Seat je, vsi mi govorijo naj vzamem Hondo, pa kaj mi bo to, potem sem razmišljal tudi o yarisu pa me motijo števci, Punto sem mi še najbolj dopade sploh 3 vratni pa lepa alu platišča, mehek je, poceni deli in vzdrževanje, ni lepšega....
Starcraft|| ::
jaz sem jo že vsaj 10krat