Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Microsoft ::
Pismo, men se je pa bioritem okrog obrnu, tak da ponoc bedim, podnev pa spim. Danes sem bil v postli vsega skup 14 ur. Sploh nevem, ne naspim se nekot. Bom mogu ono dormeo kupit.
by Miah

by Miah
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

Tic ::
Jaz mam dormeo pa je kul. Ravno zdej grem enga spipat pol pa na dormeo. Se vidjamos tumorov.
persona civitas ;>

Jst tud grem pocas.
by Miha
by Miha

PrimozR ::
Pijem ne, kdail tut še nikol nisem. Pa lihkar sem začel 2. letnik. Definitivno sem izjema v družbi (več k pol sošolk od 20ih kadi, ene tut učas travco pržgejo).

OmegaBlue ::
Tvoje sošolke so itak gimnazijske kure :) (mislim tiste nališpane kure ki zgledajo kot papige)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

PrimozR ::
A da mam napisn? Ja, gimnazijec sem. Mlad pa tko tko. Lohk bi bil tu mal mlajši, osnovnošolska leta so bla po zahtevnosti same šole kr fletna

waLkeR^! ::
uff, jst sem pa na računalniku do 23.00 al pa še več, začnem seveda ob 7.00 ali pozneje. Sam med vikendi se to dogaja. Zdej, med tednom, hodim pa spat tam ob enih 22.00 al pa kak doug traja film na kanalu-a. [Če je sploh pametn, drugač ga itak ne gledam]
Don't annoy me. I can be really really strange.

|CyGNUS-x ::
Pijem že dolgo oz. želel bi si par let manj. Kadil pa sm čik samo enkrat.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

SebaR ::
Samo to velja pomoje vsepovsod, da grde razvade vsakogar prej ali slej minejo.
BTW gledal zdajle že kar staro oddajo Mythbustersov in postal čist nor na metanje kart! Upam da jo bom nekega dne vrgel 150km/h
BTW gledal zdajle že kar staro oddajo Mythbustersov in postal čist nor na metanje kart! Upam da jo bom nekega dne vrgel 150km/h

Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

mzidy ::
Js sem pa trenutno v prvem letniku tehn. gimn. Lava pa hodim spat ob 22.00 vstajam pa 4.00-5.00
Kadim ne, pijem občasno (ob posebnih priložnostih -> 4x na leto)

Kadim ne, pijem občasno (ob posebnih priložnostih -> 4x na leto)

mzidy, a se v objektu ze kaj dogaja ali nic?
wakum, to so visje sile. Nevem no, tezko je to razlozit. Bi se mogel duhovno poglobit v to zadevo, ker ni enostavno.
by Miha
wakum, to so visje sile. Nevem no, tezko je to razlozit. Bi se mogel duhovno poglobit v to zadevo, ker ni enostavno.
by Miha

LOL objekt; spodi so itaq skor sami cigani
Ja frrr so tisti ki mislijo da je "v modi" hodit tja

Ja frrr so tisti ki mislijo da je "v modi" hodit tja

Pred ~5 leti je blo na vrhu kar kul. Lev je bil en tak plac, pa se end, sam se ne spomnem. Je pa res, da je blo spodaj bol tko, pa tud to, da so potem gor prihajal...
Ja, kam se pa drgac zdej srednesolci grejo na zlahtno kaplico?
by Miha
Ja, kam se pa drgac zdej srednesolci grejo na zlahtno kaplico?
by Miha

Ja to maš prav da je gor bilo kar kul. Recimo da so zdaj bolj na udaru tiste zunaj: Stalin, Maverick ali pa una nova nasproti katere ime se ne spomnem. Potem je še tu Smash ali pa CubaLibre itd, itd...
No Celje ima mnogo preveč gostiln to je zagotovo :P
PS ne pozabimo t.i. "parka"
No Celje ima mnogo preveč gostiln to je zagotovo :P
PS ne pozabimo t.i. "parka"

Tocno, sm cist pozabu, da je tam spredaj nekaj gostiln. Ena je tu blizi postaji (mislim, da je to Stalin), pa ona na vogalu pri kriziscu, pa cez krizisce ko je neka nova stavba. A tam je kaj folka?
Drgace pa ja, ko je lepo vreme, park seka, ko je muska naglas, semti tolko, da se trava ne vid, fotana z cist osrano vodo, sam se vseeno kdo notri znajde.
Kr kul ja. Tam se spomnem, da sm se ga napil zadnji petek pred maturu.
by Miha
Drgace pa ja, ko je lepo vreme, park seka, ko je muska naglas, semti tolko, da se trava ne vid, fotana z cist osrano vodo, sam se vseeno kdo notri znajde.
Kr kul ja. Tam se spomnem, da sm se ga napil zadnji petek pred maturu.

by Miha

HEHE ja za Stalina si ugotovil. Pri tisti novi se pa ob sončnih dneh oz. bolj popoldnevih nabere kar veliko ljudi. Pomoje vedno skoraj polno. Aja pa prej sem še pozabil omeniti Vrtnico :P, tudi na istem kraju kot Maverick.
No za park je tudi to značilno da ima bolj množičen obisk ob koncu šolskega leta. Takrat si še ob zadnjih dneh pride reklamo delat kakšen DJ. No potem pa je pa - kot si rekel - žurka =). Hehe pa fontana je večina časa zdaj izsušena, notri so le kakšne razbite steklenice. Velikokrat pa si videl folk se kopati kar v Savinji
Enkrat se je šel moj sosošolec kopat in po 15minutah so že krožile novice da se je nekdo vrgel z mosta v vodo! Mislim LOL
Aja če pa že govorimo o žlahtni kaplici pa boš verjetno vedel da ob vikendih ni v Celju kaj za počet, saj se "dogaja" le v Tušu in Escejpu
No za park je tudi to značilno da ima bolj množičen obisk ob koncu šolskega leta. Takrat si še ob zadnjih dneh pride reklamo delat kakšen DJ. No potem pa je pa - kot si rekel - žurka =). Hehe pa fontana je večina časa zdaj izsušena, notri so le kakšne razbite steklenice. Velikokrat pa si videl folk se kopati kar v Savinji

Enkrat se je šel moj sosošolec kopat in po 15minutah so že krožile novice da se je nekdo vrgel z mosta v vodo! Mislim LOL

Aja če pa že govorimo o žlahtni kaplici pa boš verjetno vedel da ob vikendih ni v Celju kaj za počet, saj se "dogaja" le v Tušu in Escejpu

Sm slisu, da je tist konc dokaj aktiven cez vikend, ja. Pa se to, da je Cassablanca dokaj fejst propadla v nekaj zadnjih letih. Pred tem pa je bilo tam dost ljudi.
Aja, do kdaj pa je Tus ofjen konc tedna? Drgace je pa tam kar dobra lokacija. Prakiplac je skor ogromen, pol zvecer gre folk mal v Tus pa kak film pa biljard, pa tam spodi v on kafic kaj spijejo, da se "pripravjo", pol gres pa naprej. Tist Escape je tam nek pri A2S, ce se ne motim?
V Tus vem smo mi hodl iz Velenja po soli tam spodi pod stopnice ko je en kafic, kaj malega spit. Heh, moji babmbusi.
Aja, pa kaj majo za eno musko v Escape?
Pa se tole. Sem bil takrat, ko so Mercator gradil tam blizu na Hudinji zravn igrisa, zraven, pa sm si mislu, kaj bo to za en mejhn pajzlc.
Zadnic sm bil noter, pa se kr nism mogu nagledat. Je vecij od znotraj.
by Miha
Aja, do kdaj pa je Tus ofjen konc tedna? Drgace je pa tam kar dobra lokacija. Prakiplac je skor ogromen, pol zvecer gre folk mal v Tus pa kak film pa biljard, pa tam spodi v on kafic kaj spijejo, da se "pripravjo", pol gres pa naprej. Tist Escape je tam nek pri A2S, ce se ne motim?
V Tus vem smo mi hodl iz Velenja po soli tam spodi pod stopnice ko je en kafic, kaj malega spit. Heh, moji babmbusi.
Aja, pa kaj majo za eno musko v Escape?
Pa se tole. Sem bil takrat, ko so Mercator gradil tam blizu na Hudinji zravn igrisa, zraven, pa sm si mislu, kaj bo to za en mejhn pajzlc.
Zadnic sm bil noter, pa se kr nism mogu nagledat. Je vecij od znotraj.

by Miha
Zgodovina sprememb…

Cassa je čist out :P
Tuš je fajni ja...za ogled deklet in zabavo =). Parkirišč nikoli ne zmanjka, ker je garaža in streha še za parkirat.
Mislim da sem bil najdlje notri na soboto do 5ih zjutraj. Tako da ure, kdaj zaprejo ne vem.
Zdej pomoje je tko: v Tušu zahaklaš eno pol jo pa pelješ v eskejpa.
Majo fajno muziko vrtijo pa vse kar je popularno Hiphop, Techno in drugo.
Ta vikend so bile celo neke brazilske GO-GO plesalke notri. Pa nisem mogel iti ker sem preveč časa zabil v Tušu
.
Komaj čakam ta vikend
Tuš je fajni ja...za ogled deklet in zabavo =). Parkirišč nikoli ne zmanjka, ker je garaža in streha še za parkirat.
Mislim da sem bil najdlje notri na soboto do 5ih zjutraj. Tako da ure, kdaj zaprejo ne vem.

Zdej pomoje je tko: v Tušu zahaklaš eno pol jo pa pelješ v eskejpa.

Majo fajno muziko vrtijo pa vse kar je popularno Hiphop, Techno in drugo.
Ta vikend so bile celo neke brazilske GO-GO plesalke notri. Pa nisem mogel iti ker sem preveč časa zabil v Tušu

Komaj čakam ta vikend

Glede Merkatorja je tko: tam pomoje stoji čist brezveze. Folka notri zelo malo, v kinu pa še manj.
Tja hodim le zato ker ima JAE trgovino
Kinodvorane so enkrat manjše od Tuševih...brezveze.
Je pa lepo videt zraven stadion ane? :P
Tja hodim le zato ker ima JAE trgovino

Kinodvorane so enkrat manjše od Tuševih...brezveze.
Je pa lepo videt zraven stadion ane? :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SebaR ()

Ni kaj, dobro zgleda tole. Sej, men je tud en, upaljen na tehnazo, rekle za tale Escape. Drgac pa, kaj se pol tko ponoc dogaja v Tus-u?
by Miha
by Miha

Prvo kar vidiš v tušu je to da je folka notri toliko da nimaš kje sedet. Si rezerviraš bowling zagoniš malo denarja za biljard potem pa ko ljudje že malce popijejo se pa začne tud plesat.
Zna biti kar zanimivo. Glasba in pa okolje je pa primbližno isto kot v Eskejpu.
Zna biti kar zanimivo. Glasba in pa okolje je pa primbližno isto kot v Eskejpu.
Zgodovina sprememb…

Noro pol. Kje pa je splih ta bovling?
Ce bo slo tko naprej, bo on tip, kater je postavu TUS, zacel delat hmal dobicek.
by Miha
Ce bo slo tko naprej, bo on tip, kater je postavu TUS, zacel delat hmal dobicek.
by Miha

JA nekje sem slišal da se takole na noč zasluži tudi po par milijonov. Kaj je res ne vem ampak ker je takšen obisk gre kar verjeti.
Bowling je tam naprej od bilijard miz čisto na koncu. Postavljenih imajo ene 15 prog. Če pa si nadarjen igralec lahko pa celo zadaneš motor.
Bowling je tam naprej od bilijard miz čisto na koncu. Postavljenih imajo ene 15 prog. Če pa si nadarjen igralec lahko pa celo zadaneš motor.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::
Mogoce kdo ve kako izklopis tistih 12 polj za copy/paste v Pisarni za Okna? Malo me nervira na sihtu ko mi nenehno tisto okno skace v obraz.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Myth ::
Vidva MS pa Sebar sta prava jebaca in drinkera po mojem....
btw, kolko mors zadet da dobis motor? S kolegi podiramo rekorde v MB Koloseju... no, jaz sn bolj slab kr sem komaj začel.

btw, kolko mors zadet da dobis motor? S kolegi podiramo rekorde v MB Koloseju... no, jaz sn bolj slab kr sem komaj začel.

¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Jst igrisca al kako se mu rece, za bovlanje se niti nisem videl. Tako, da nevem sploh, kaka so pravila igranja pa to.
by Miha
by Miha

veteran ::
Poldi112, v registru narediš ključ AcbControl (dword) in ga daš na 1. Tukaj:
HKCU/software/microsoft/office/9.0/common/general/
Saj imaš Office2000, kajne? (ker v XP teži z 24 kvadratki;)
HKCU/software/microsoft/office/9.0/common/general/
Saj imaš Office2000, kajne? (ker v XP teži z 24 kvadratki;)

St@jler ::
eh po pol urnem zbujanju zdele jutranju kofetk pa novičke&forum na slo-tech, zdej pa učit za dva izpita dones
pa lahko noč...

pa lahko noč...

alum ::
Microsoft, torej je vso dogajanje okrog Msja na visjem nivoju(ali nizjem?).
Sem mislil, da je kaj bolj platonskega, da mogoce pri njih delas ali kaj takega. Pa ni?
Sem mislil, da je kaj bolj platonskega, da mogoce pri njih delas ali kaj takega. Pa ni?

OmegaBlue ::
Ne samo malo fanatičen fanboy.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

gzibret ::
Mislim, da bo usoda Escape podobna usodi kakšne Case ali Jungle. Trenutno pa ljudstvo hodi tja žurat (ko jih vržejo iz Tuša ven nekje ob enih). Evergreen je že akšno leto podn od podna.
Sem bil v Escapu v petek, vendar moram rečt, da so se malo skuliral, malo znižali cene (sem plačal le 500 SIT-nih) in v bar so uvedli tudi Lašlo - kakšne pol leta nazaj ga niso imeli, imeli pa so neko uvoženo brozgo od pira. Rolala pa je neka DJ-ka iz Amsterdama, ki je zelo rada kazala svoje joške
. Sam rolala je bol švoh. So jo reševali lepi joški
Drugače pa v Celju grem najraje v Braniborja, ko pa tam rata neznosna gužva pa grem v Kljuba.
Za po šoli - a niso odprli nekega kafiča tam, ko je bil včasih Zamorc. Zgleda kr ql (čeprav ne tako, kot prejšnja gostilna).
Sem bil v Escapu v petek, vendar moram rečt, da so se malo skuliral, malo znižali cene (sem plačal le 500 SIT-nih) in v bar so uvedli tudi Lašlo - kakšne pol leta nazaj ga niso imeli, imeli pa so neko uvoženo brozgo od pira. Rolala pa je neka DJ-ka iz Amsterdama, ki je zelo rada kazala svoje joške

Drugače pa v Celju grem najraje v Braniborja, ko pa tam rata neznosna gužva pa grem v Kljuba.
Za po šoli - a niso odprli nekega kafiča tam, ko je bil včasih Zamorc. Zgleda kr ql (čeprav ne tako, kot prejšnja gostilna).
Vse je za neki dobr!

BigWhale ::
Jimi, namesto, da se poglobis u duhovnost, se raje poglobi v kako pametno racunalnisko literaturo... Da bos vsaj nekaj vedel... ;>

BigWhale, a ves ali pa si uganil, da tocno to delam. Trenutno je na sporedu skriptanje in avtomatizacija. Knjigi se rece Windows 2000 Scripting Guide. Kr vlka zadeva.
Ej, tocno. Kaj je zdej za ena muska v Kljubu? Ker sm enkrat slisu, da je blo ob sobotih notri nek house ali neki tazga.
by Miha
Ej, tocno. Kaj je zdej za ena muska v Kljubu? Ker sm enkrat slisu, da je blo ob sobotih notri nek house ali neki tazga.
by Miha

gzibret ::
Hausa je v Kljubu bolj malo. Morda kakšne pol ure pred koncem, da se folk pobere ven.
Vse je za neki dobr!

Mislim da je tako, da moraš v vseh 10ih igrah podreti vseh 10 kegljev. oz. doseči moraš deset "strike" zadetkov.
Zgodovina sprememb…

Mah, tale VBScript je cist kul. Za osnovne stvari postimat pride kar prav. Bom vidu, kaj vse se se da z WMI, pa ADSI pa to.
Sej, mogoce mi perl al python ne bi bila prevec tuja, saj malo stekam to Cjevsko kodo, samo saj ves. VB je bol od Microsofta, jst jih pa podpiram, ane.
by Miha
Sej, mogoce mi perl al python ne bi bila prevec tuja, saj malo stekam to Cjevsko kodo, samo saj ves. VB je bol od Microsofta, jst jih pa podpiram, ane.

by Miha
Zgodovina sprememb…