Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

CCfly ::
Ko vidim VBscript si vedno postavljam vprašanje, ali ga je kateri od avtorjev in načrtovalcev sploh kdaj uporabljal v praksi.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Microsoft ::
Mah sej se navadis. Pa tud ideja recimo for zanke je tak vse povsod ista. Tudi sintaksa ni kaj prevec razlican.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

SebaR ::
BLaaahh pojdimo spat =)
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

64202 ::
> Pa tud ideja recimo for zanke je tak vse povsod ista. Tudi sintaksa ni kaj prevec razlican.
Vsi avti imajo stiri kolesa...
Vsi avti imajo stiri kolesa...

I am NaN, I am a free man!

Hm, ceprav vbscript avto bi verjetno imel tri kolesa 
Tko, zdej sem se pa masceval, sem moral eno stvar narest v vbscriptu

Tko, zdej sem se pa masceval, sem moral eno stvar narest v vbscriptu

U, sem se spomnil, da je nekdo to primerjavo z avti ze napisal:
Design Philosophy
Design Philosophy

Verjetno ne... vsi smo enkrat pac moral kej v vbscriptu narest in potem nekak poskusit normalno zivet naprej

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 64202 ()

Slowenc ::
NAJTEŽJI STAVEK V SLOVENŠČINI
IZGOVORI NA GLAS!!
"Težko je pešca sčistiti s cestišča"
IZGOVORI NA GLAS!!
"Težko je pešca sčistiti s cestišča"

Skiny gate.

strictom ::
Pešec prečka čez čestišče.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Nejc Pintar ::
Pesec precka cez cestice je narobe, kvecjemu pesec precka cestisce
Lahko je biti prvi, če si edini!

Kaj če ga pa zbije tovornjak?

cholt45 ::
Ja jaz se že en lep čas spravljam k učenju enega programskega jezika! Sem nekaj začel z javo, sedaj čakam semo da dobim knjigo nazaj. Bi pa tudi pythona probal,sicer ga mam gor, samo eno čedno knjigo bi moral nabavit za pythona!
edit: Jupiju blahaha! Ha? :čelotresk:
edit: Jupiju blahaha! Ha? :čelotresk:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cholt45 ()

Poldi112 ::
@Veteran
>Poldi112, v registru narediš ključ AcbControl (dword) in ga daš na >1. Tukaj: HKCU/software/microsoft/office/9.0/common/general/
>Saj imaš Office2000, kajne? (ker v XP teži z 24 kvadratki;)
Ja, office je 9.0. Ampak v registru tega kljuca ni, niti ni folderja general pod folderjem common.
Tnx za help. Sicer mi pomaga tudi openoffice :)
>Poldi112, v registru narediš ključ AcbControl (dword) in ga daš na >1. Tukaj: HKCU/software/microsoft/office/9.0/common/general/
>Saj imaš Office2000, kajne? (ker v XP teži z 24 kvadratki;)
Ja, office je 9.0. Ampak v registru tega kljuca ni, niti ni folderja general pod folderjem common.
Tnx za help. Sicer mi pomaga tudi openoffice :)
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

veteran ::
Hmm, pa si gledal pod current_user? Kakorkoli, če na tvojem računalu folderja general ni, ga pač narediš. Isto velja za ključ AcbControl.
(jaz imam en .reg filetek v ta namen, da ne skačem ročno po regeditu, preverjeno dela, na več računalnikih)
(jaz imam en .reg filetek v ta namen, da ne skačem ročno po regeditu, preverjeno dela, na več računalnikih)

Poldi112 ::
Aha, gut. Bom jutri preiskusil.
Where all think alike, no one thinks very much.

root987 ::
za kazen moraš nardit 10 sklec, 50 inštalacij windows 95 na p100, 20 inštalacij windows xp na 468tko in jakobu naslednjih 5 dni menjat plenice. samo ti.
nej si mal gabi spočije...
nej si mal gabi spočije...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

Cist nc ne dogaja.
by Miha
by Miha

Iz oddelka ali ste vedeli:
win95 in 98 se ne da instalirat na komp s procesorjem na 2 ghz ali vec, ker network sistemu nardi overflow pri racunanju timinga ali nekaj podobnega... (ce ugibam od kje to pride: signed int ~ 2^31
). Popravek je na voljo samo za win98, tko da pazte kako masino nabavljate za testiranje.
win95 in 98 se ne da instalirat na komp s procesorjem na 2 ghz ali vec, ker network sistemu nardi overflow pri racunanju timinga ali nekaj podobnega... (ce ugibam od kje to pride: signed int ~ 2^31

Da bi kdo danes instalira Win95 na 2GHz masino bi bilo oz. je zeloooo cudno. Zelo.
Mim grede, ta petek bo Microsoft praznoval svoj 30 rojstni dan.
by Miha
Mim grede, ta petek bo Microsoft praznoval svoj 30 rojstni dan.

by Miha

Saj recem, da gre za testno masino - testiranje kompatibilnosti tvojga (win32) softvera za nazaj.

Ziga Dolhar ::
Danes zjutraj ena pinkica na busu proti Ljubljani:
"... da vem fe f Fifki ifftopim ... ej jeft bi fi fla ful rada en pierfing dat ..."
"... da vem fe f Fifki ifftopim ... ej jeft bi fi fla ful rada en pierfing dat ..."
https://dolhar.si/

cholt45 ::
To je pa bila verjetno Pina, aha! Ja, je imela največ težav z mojim levim odklonom!

> "... da vem fe f Fifki ifftopim ... ej jeft bi fi fla ful rada en pierfing dat ..."
Uhm, zna kdo to prevest? Oziroma naj pove v cem je stos (ce je), da se bom lah smejal :)
Uhm, zna kdo to prevest? Oziroma naj pove v cem je stos (ce je), da se bom lah smejal :)

Tic ::
.. ej jeft bi fi fla ful rada en pierfing dat .
Ko maš piercing v gobcu, ne moreš govort
Ko maš piercing v gobcu, ne moreš govort

persona civitas ;>

root987 ::
A niso podpisi omejeni na 4 vrstice?
Oziroma - če še niso, naj bodo. Ali pa še manj.
Oziroma - če še niso, naj bodo. Ali pa še manj.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

veteran ::
Eh, 30 ali 40 znakov bi moralo bit dovolj. IMHO to, da mulo noter napiše vso šaro, kar jo ima, ni podpis, kvečjemu popis za inventuro. ;)

Vcasih me prime, da bi si v podpis prepisal vse oznake z oldskool isa usr modema in totalno po0wnal vse te AMDP4ŽBLJ mulce.
(bom se tko naizi pustil po0wnat tistim, ki bojo s svojga spectruma prepisal oznake cipov)
(bom se tko naizi pustil po0wnat tistim, ki bojo s svojga spectruma prepisal oznake cipov)

BigWhale ::
64,
Hmmm... Jest sem 0wnal vse, ko sem si kupil MNP5 modem... Ni blo prakticno nic vedrgRSTY$#^#EHRTSRGaefgodsjg we4tjrgoidv WdgZ VDXC smeti med BBSjanjem.
:)
Hmmm... Jest sem 0wnal vse, ko sem si kupil MNP5 modem... Ni blo prakticno nic vedrgRSTY$#^#EHRTSRGaefgodsjg we4tjrgoidv WdgZ VDXC smeti med BBSjanjem.
:)

BigWhale ::
Aja, pa to je bla specialna tehnika, ce se je kdo na moj BBS prklopil in sem ga hotel skinit, sem najprej stratesko ene parkrat ALT-G prtisnil (garbage), potem pa hangup naredil. ;)
Joj, pa svetovna finta na ircu je bila vcasih, ko nas je se vecina dostopala kar prek dial-up terminalov direktno na kak VAX ali pa preko SIPAX-a (Sesipaks.. :P), pa si rekel komu ce napise +++ (oz +++ATH)...
Ljudje so kar cepali... ;)
Joj, pa svetovna finta na ircu je bila vcasih, ko nas je se vecina dostopala kar prek dial-up terminalov direktno na kak VAX ali pa preko SIPAX-a (Sesipaks.. :P), pa si rekel komu ce napise +++ (oz +++ATH)...
Ljudje so kar cepali... ;)

Tic ::
Mam problem.
i915 mobile chipset pa nimam driverjev... na intel ni nix?? Cdja zraven nisem dobil.
help
i915 mobile chipset pa nimam driverjev... na intel ni nix?? Cdja zraven nisem dobil.

help
persona civitas ;>

Myth ::
O irc forah iz preteklosti. Ko zdaj mularija več nima pojma kak je blo to včasih. Ko si mel to čast it na irc in privilegij. Pa ko sn mel rusko skripto, sn en klik nardil, pa so vsi brez opov ostali al pa ker štos.

¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Jaz se ga še dosedaj nisem pritaknil...
Grem spat ..nočko
Grem spat ..nočko

vax ja... jaz se bezno spominjam stenarja iz tam nekje 1994. Sem bil se v osnovni soli, ampak klofal komand lajn komande kot taprav l33t h4x0r