» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
51 / 1180
»»

Microsoft ::

Sem na zahodni strani v montazni hisi. Mam pa zdele gor kratke hlace pa spodno majco, pa mi je cist vroc. Spijem liter tekocine v sekundi pa pol.
Takle kar ne morem verjeti, kak grelec je lahko PC.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Nejc Pintar ::

Eh, šolo imam šele ob 10ih :D
Lahko je biti prvi, če si edini!

strictom ::

Men pa prva ura odpade. Pa nimam kaj za delat pa bluzim pol po slo-techu.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

DOOM_er ::

ah šola... mene kompu tut zlo greje sploh pozim da je potemv moji sobi prav prijetna temperatura ko se zjutraj zbudim ker imam komp prižgan 24 ur na dan
Robots will steal your job. But that's OK

Nejc Pintar ::

Sam še zmer sm do 10ih frej Doom_Er
Lahko je biti prvi, če si edini!

DOOM_er ::

ah kr neki ta šola
Robots will steal your job. But that's OK

PrimozR ::

Klik. Upamo na najboljše.

Ma ja, tole ni glih vredu, da se ti dogaja. Sicer morem rect, da na zacetku niti nisem vedel, kdo tocno je Gaby, pa tudi tiste tezave, katere so opisane, niti ne poznav tako da nevem tocno, kako velike so te tezave. Vsekakor to ni vredu.

Enivej, naj okrevanje cimbols uspe in izginejo tezave.

by Miha

Em... HALO??? GABY je BigWhale-ova koruznica pa mati Jakoba, prvega njunega otroka ter Eme, njunega drugega otroka. Sheesh. In to je kr pizdarije z Emo, ja...

alum ::

P|P|, ti si mogoce kak hud fan BigWhala?

// EDIT: To z otrokom je res sranje. Tudi jaz upam na najboljse.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: alum ()

Zakaj bi bil hud fan? Pač poznam kuko zadeve stojijo. Redno berem blog in to je to...

alum ::

Em... HALO???

pac, se mi je zdelo, da si mnjenja, da je to del splosne izobrazbe...

Tole bedenje ponoci je krneki. Spat!:P

by Miha

BigWhale ::

Mene je mal prej tamau zbudil, zdej pa s telefonom v roko maham po zraku in se trudim ulovit UMTS omrezje, da mi bo tole vse skupej mal hitrej zlagal slikce :P

Kaj pa mas za en telefon to?

by Miha

6380 IIRC. Un UMT telefon. Al je 6330? (un, k sta 30 pa 80 verzija, 80 duo kamera, 30 single)

Kaj pa kaka slika, ker men tele stevilke nic ne pomenjo. Razn, ce bi bla 5110.:P

Aja, pa kaj ze ponem kratica IIRC?

by Miha

Myth ::

Jebote, si len... ask google, go google... nic ti ne bomo na pladni sem nosli. :P
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Ccc Mr|ce, morš rečt ask MSN :D

Če pa je baje google bolši. :P

Mr|ce sej je Linux tut bolši od wisev, pa ga microsoft uporabla :>

Kake Linuxe to mislis?

Me pa takle, poleg tistih klincevih hrckov, prov razjezi, ko folk napises Okna XP. Pismo, tega ni!! Nikjer na svetu se nic ne prodaja pod tem imenom. Nevem, zakaj prevajajo stvar, katera se ne prevaja!;((

by Miha

64202 ::

Pred casom so jim zddosal DNS serverje in so domene prestavl na akamai-jeve linux serverje. Verjetno je bil kdo odpuscen zaradi te ocitne public relationship napake :))
I am NaN, I am a free man!

6630

Kdo je komu zdej kaj zdosal?:\

Sicer pa, BigWhale, dej povej, kak je kej tvoja tamala? Se ze igra kaj s PCjem pa to?

by Miha

Jao, dej pejt blog brat. Prosm. RES prosm te.

tx-z ::

:'(
tx-z

Pa kaj si ti kak psiho al kaj?

Sicer pa sem bil tam pa nic kaj vlko ne pise, poleg tega mi blogi nekako sploh niso pri srcu.

by Miha

Ziga Dolhar ::

Microsoft, pa čeprav sem sam občasno še tako zelo ciničen in neprijeten človek, ne morem verjet, s kakšno ignoranco si se sposoben petelinit.
https://dolhar.si/

O cem ti to govoris?

by Miha

Jimi,

Moja tamala se zaenkrat se ne igra s PCjem. Ima druge stroje s katerimi se igra. En je BearCub, umetna pljuca, ki ji omogocajo dihanje, drug je LifeCare2000 (ali nekaj v tem stilu), ki je za doziranje antibiotika in zdravila za zmanjsevanje mozganskega edema, potem je se en 'infusor', ki infuzira spet nekaj tretjega v tamalo, sem zal pozabil kako se rece pripravi, bom jutri pogledal. Potem je pa se the ultimate thing iz katerega gredo trije kabli v tamalo, eden meri bitje srca (okrog 120bpm), drugi meri koncentracijo kisika v krvi (nevem vec v kateri enoti), tretji pa meri respiratory rate, torej frekvenco dihanja, ki pa je v vecini priblizno taka, kot je nastavljena na BearCub-u. Danes je bilo 14 vdihov na minuto, vceraj pa cca 20 vdihov. Na to zadevo je pa prikazan se en PS/1 monitor, ki vse te podatke, pazi to, realtime prikazuje! Pa se tak nifty graf rise.

Hm, mogoce je tisto celo malo predelan PC. Lahko bi bil.

No, ko bom pa vedel ali bo sploh prezivela in ko bo stara priblizno toliko kot Jakob, takrat se pa bo najbrz ze igrala s PCjem. Tudi Jakob se ze. Pa se zabavno mu je. :)

No, ce te pa se kak detajl na to temo, pa kar vprasaj, ti bom z veseljem odgovoril. :)

BigWhale, jst če bi bil moj froc bi ga navaju na kej druzga kt na komp...nj se gre vn igrat z drugimi froci ne pa da je na kompu!!!
tx-z

Tic ::

Once you go g33k, you can never go b33k.
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tic ()

Hm, no, tri dni starega otroka ne navajas na nic, sploh ce je na respirator priklopljen. 15 mesecnega otroka pa tudi bolj malo navajas. 15 mesecni otrok posnema. Posnema druge otroke, s katerimi se druzi sest do osem ur v vrtcu in posnema starse doma. :)

Sicer pa, bolj bom vesel, ce bo moj otrok rahlo asocialen, tako kot jaz recimo, pa bo precej casa presedel za kompjuterjem, kot pa da bo vandral zunaj bog ve kje, bog ve s kom in se bo okrog hvalil, kako so se ga zapohal pa nalil.... :)

Sicer pa, kaj sploh delas na slo-techu? A to zunaj s kolegi skup pisete al si doma za racunalnikom? ;)

SebaR ::

Si že predstavljam Jakoba: "Spuste me vn!!" :P
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Mah, niti nisem vedel, kaj se dogaja. Nisem tako dobro obescen, kot P|P|. Da naus mislu, da sm mislu kaj slabega, ane. Sicer ne molim, ker ne verjamem v to pa tudi veren nisem glih, samo slabih stvari ti pa kr da ne zelim, ane. Ce je tko slucaj zvenelo. Pa ceprav si Linux user.

Je pa zanimivo, kaj cudo tehnike dela. Ceprav niti ne vem, kaj tiste naprave dejansko dela, ampak si naredil vtis!

Pa od kje ime Ema? Ker prvic, ko sem to prebral, sem ze mislil, da gre kaj za tisto glasbeno prireditev.

by Miha

root987 ::

Zadnje čase so zgleda v modi malenkost ameriška imena - vsaj Ema ima IMHO takšen prizvok (pravega izvora ne vem, če ga pa kdo ve - enlighten me). Pa ne da je to prvo takšno ime ki sem ga zadnje čase slišu za novorojenčke - Roj je še mojemu bratrancu ime. Pa ne da imam kaj proti...

Sicer pa my best wishes za Emo pa da se izvleče.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

> Kdo je komu zdej kaj zdosal?:\

Resources – Netcraft

Drzim pesti za Emo!

BigWhale, večer je, danes je šola, zunaj lih ne morem bit, sm pa zato mal na računalniku...še 1x ti povem, raj da je zuni kot da je na kompu:\ ...zj je vrtc, tle ga še ne pohajo, k bo 1. al pa 2. razrd osnovne šole pa ga čekiri da res po čem ne prsmrdi domov....pa vedn vedi s kom se druž pa to...bolš da je družabn kt da je geek....k bo zamudu svoje otroštvo:\
tx-z

|CyGNUS-x ::

V prvem razredu bo pohal?

Ah ja, vi, asocialni geeki..
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

stran na smrketatime.blogspot.com <- a mislte, da nas nekdo *ajebava, al je to zares 8-O

bond007 ::

95% da se zajebava;) . Težk najdeš nekoga, ki je tako omejen. Tudi pri 14 ali manj letih...

> Težk najdeš nekoga, ki je tako omejen.

in da zna v blog poste pisat hkrati... no go :D

V prvem razredu bo pohal?

Življenje je kruto, kaj morš...:\

Za prvi razred lih ne no, cigarete pa to pa se že pojavlajo v ene 3jm 4m klasu..:\
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

Če se bodo generacije tako obnašale kot se zdaj te (15-16-17 letniki), bo tvoj otrok že v 3-4 razredu lepo eno punco nate.... in to je dejstvo... zdajšne statistike kažejo da otroci začnejo tam nekje od 6-7 razreda kaditi... v 1 in 2. letniku pušiti... vmes pa se znajdejo bedarije kot alkohol in sex. Zdaj pa razmisli za nazaj kdaj si ti recimo probal prvi čik, prvo drogo in prvi ... :D

SebaR ::

Mladina je pokvarjena nimaš kaj. Zase bom rekel da nikoli na bom "začel" kaditi in pa alkohola se ne branim odkar sem v srednji.

Kolikor sem opazoval osnovnošolce...trava lahko veselo prijaga že v tretjem razredu :\.
Aja! Zadnjič sem videl nekega fazana, ki ni bil večji od 1,5m in je veselo cukal cigare in alkohol - počutil se je zelo odraslega v svoji družbi (za cela 2 metra višji je bil s tisim čikom!) in bolj kot sem gledal bolj me je mikalo da bi šel tja in mu primazal eno okrog ušes>:D .

JAo, jaO:O
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

So svetle izjeme, da. Ampak jih je malo. :D

smrketa iz dneva v dan pwna vse po vrsti :D :D

Jaz sem geek, pa nisem asocialen, se manj pa nedruzaben.
««
51 / 1180
»»