» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
328 / 1180
»»

BozidarB ::

ja!

killer, kako kaj stari vrh? kaksne so cene?

Opkow ::

Tako-tako. Delala je samo 6-sedeznica + 1 vlecnica za otroke, ki je tam proti staremu vrhu. Na vrhu je bilo nekaj grobega peska, tako, da si moral malo gledat. Ostale proge se umetno zasnezujejo. Imajo pa se dosti dela, ce mislijo vse pokrili v sneg. :)
Na koncu proti 14 uri je bilo kul, ko se je sonce skrilo in je proga ratala trsa in s tem tudi kupi snega niso bili tecni, je bilo uzitek smucat. :)
Sicer so imeli popuste, tako, da nam je prisla pop. karta 15 EUR. Vec kot toliko pri njih, za tako stanje, ne bi dal.

ahh jst dobim celodnevno karto za krvavc za 14€, tako da je stvar kr ugodna pol.

mogoce kdo ve ce je kej omejitve za silvestrovanje v klubu k4? njihov program, sam nikjer ne pise kolk mors bit str da prides notr? ma mogoce kdo kake izkusnje.....

gzibret ::

Tale muha mi je všeč (na strani K4). A jo je komu uspelo ubit?
Vse je za neki dobr!

ta muha je dobra ja, se posebej ce si pijan:D

Steinkauz ::

Dej v z ljubljane povejte, če se da za novo leto ponavad prit v kak bar/diskač brez rezervacij pa tega, al je vse nabito?

iggy ::

Mislim, da bo use nabito! Lahko poizkusiš srečo na odprtem :D
Hey, you're fat!

Opkow ::

Meni jo je ratalo ubiti... ;)
Klik...

Steinkauz ::

Damn, a se ob kaki uri vsaj mal sprazni al pa kej ? Zuni celo noč ni šans ... Damn no ;(

killer: ma pa krvi ko da bi ubil 5muh:D si poškodoval kej monitor ko si jo mahnil?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BozidarB ()

Urc ::

Srečno 2008 8-)

m0LN4r ::

VESELO, ZDRAVO in VSE KAJ ŠE NISEM OMENIL V LETU 2008 !
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

roli ::

Srečno 2008!
http://www.r00li.com

sid911 ::

Srečno, zdravo in uspehov polno novo leto vsem.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

El Nino ::

Vsem, ki mi lani niste zaželeli srečno 2007, vam želim, da vam strela udari v novoletno jelko, da se vam dedek mraz poserje na štedilnik in da vam na novega leta dan razstreli v roki najmočnešo petardo. Tisti, ki ste mi voščili, naj vam povem, da se želje niso uresničile in da letos namesto voščil pobiram gotovino.:D :D :D

Da ne bo kdo slučajno mislil, da sem jaz z zgornjo 'čestitko' resno mislil. Srečno, zdravo, veselo,... in vsega dobrega polno leto 2008!

iMark ::

Vesele novoletne praznike v letu 2008 vam želim!

[edit: wtf??]

Zgodovina sprememb…

• spremenil: iMark ()

mare_ ::

women :S Aja, mislm, srečno in zdravo in tako naprej ;)

Alexius Heristalski ::

Ko zagledam te oči, me valovi potunkajo v sanje
in pod vodo se mi zdi, da je cel svet tu samo zame
bi ga objel in gledal v luno in tulil v njo kot najbolj zmešani psi
in potem bi hladno zaspal, tako trdno kot lahko le truplo zaspi

r5r ::

Meni novo leto ničesar ne pomeni. Je le spet en nov dan. :| Sicer se pa vse te želje težko težko izpolnijo ... (če sploh se). Srečno.
And it makes me wonder.

strictom ::

There is still some blood in my alcohol system.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

kje ste bli kej za novo let? jst sm zmrzoval sredi ljubljane, pojedel dva kebaba in pico, mal popil in to je blo to. sux:|

Tero ::

Srečno 2008 tudi od mene :)
Kako ste kaj praznovali novo leto? Sam sem bil na na enem techno partyju.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

El Nino ::

Ah, jaz sem bil pa lepo doma in za hišo štimal nekakšen 'privat ognjemet'. Rakete, baterije, pa to. Saj je blo kar v redu. Danes zjutraj sem šel pogledat ven, ko je bilo svetlo, kakšno je stanje in je bilo cca. v radiusu 1m okoli cevi za spuščanje raket vse črno in zasmojeno...:D :D Pa potem je še nono (deda) prišel težit, naj poberem vse ostanke petard ki smo jih s klapo zmetali, tko da je bilo vsaj jutro delovno...>:D >:D

Super Sonic ::

Jaz sem letošnje leto pričakal na zelo zanimiv način. Pravzaprav smešen. >:D

Malo sem capljal po okolici Bleda, dokler mi ni megla totalno "zamorila" večer. Sam sem bil oborožen do zob oborožen s fotoaparatom in stojalom, ter sem se nadejal lepih fotk ognjemeta.

No malo pred polnočjo sem jo "stisnu" v Lj. in preživel večer ob prelepi in prečudoviti osebi. Še par fotk iz tega večera:

In še kako je naš "The Cat" preživel večer :D

Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: OmegaBlue ()

>>><<< ::

Mogoče kdo ve, če je to res?
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

|CyGNUS-x ::

Probi pa boš vidu.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

Ziga Dolhar ::

kljukice:

Seveda je "res". Verjetno je nekdo RES poslal tak mejl okol.
https://dolhar.si/

Pravkar sem prebral Šolska pravila v srednjih šolah, ki jih je izdalo Ministrstvo za šolstvo in šport, kjer piše, da bi morala stanovska organizacija dijakov, v katero je včlanjena več kot tretjina vseh dijakov v državi, o tem obvestiti ravnatelja šole najkasneje pet dni pred dogodkom.

2 good 2 be true... :'(

tx-z ::

Js 3. tkoaltko ne grem u šolo. Samo pisat kolokvij. :)) Neki pa že je od mojga prispevka k temu ;)
tx-z

Ah jutri pa v službo;(
Hitro minejo prazniki

btw kak se vam dopade moj nov podpis?:D

PrimozR ::

Brezvezno jokcanje... Jutri prvo uro pišemo kontrolno. Evo vam. Šolstvo je že itak v p**di, itak je dan šole pa ravnateljev dan. Kaj še hočte madona. Pol maš pa kekce, ki dvignejo minimum za zoisovo na 8,5. Pa imej 8,5 povprečje na medicini, pravu, strojnem ali kakem podobnem faksu. Pa ne mi z 'uč se', kakor vem je zoisova štipendja za nadarjene učence in ne piflarje...

Gr0unD Zer0 ::

potem pa nisi dovolj nadarjen...:D

overlord_tm ::

Sej je blo ze enkrat povedan. Zoisova ni za nadarjene ampak za pozrtvovalne in FDVjevce.

Jst ne grem v šolo, ne ne grem v šolo, jst bom kar počitnice imel... :)

Žiga vidim, da imaš avatar z osebne izkaznice :)

Gr0unD Zer0 za piflanje res ne. Ker se mi že po pol ure učenja ne da. In vem da bo to problem tudi na naravoslovnih faksih. Pa vseeno. Z naravoslovnimi predmeti nikoli nisem imel problemov, medtem ko z družboslovnimi večje. Geografija mi povzroča majhne probleme (zmer kej zajebem in fašem slabo oceno, mi pa tudi rata), psihologijo sem sicer imel 4 (s spraševanjem pred zaključkom leta), sociologijo 3, domo videli kaj bo s filozofijo.

Saj za Zoisovo si rabil eno zlato ali dve srebrni priznanji in tisti test v OŠ si moral dobro odpisati pa si mislil, da jo boš imel kar tako vsa leta šolanja?

edit:typo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: >>><<< ()

Mel sem eno srebrno priznanje iz angleščine in prav dober uspeh v OŠ pa sem jo dobil 8-)

:ava:

8 let odličen (kao, sicer samo 6 let, ker smo mel opisno ocenjevanje v 1. in 2. razredu), srebrno priznanje na matematiki (6. razred), fiziki (7. razred, na šolsko v 8. sem prišel brez kalkulatorja :D) ter angleščini (8. razred mislim da), v 3 % na testu sposobnosti - sploh ne bi rabil priznanj zaradi testov.

Potem pa nevem kaj jokcaš...

To, da bo na faksu 8,5 povprečje, Ker na strojnem ni šans da bom mel tolk.

EDIT: aja, pa sej ne rečem no, ker za določene fakse je bilo 7.0 kar nizko. Sam pol pa prebereš v revijci o študijih, da država štipendira študije, kot so strojni, elektro in podobno. Kako? Z višanjem omejitve za Zoisovo? Ker to je samo voda na mlin FDVjevcem. IMO bi morala biti minimalna meja osnovana na povprečni oceni faksa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Se strinjam glede povprečne ocene na faks ali pa bi štipendije razdelili na različne tipe. Za ta in ta faks povprečje toliko in toliko...

Uh končno konec prvega šolskega dne! Na srečo imamo ob četrtkih popoldne pa sem si tako lahko privoščil malo več spanja.

mtosev ::

Nice website mas. Se bom registriral :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Na srečo imamo ob četrtkih popoldne pa sem si tako lahko privoščil malo več spanja.
aaa, men pa ni bilo jasno, kaj je v četrtek zvečer tak naval na vlak:D

mtosev???

@mare_:
Hehe iz kje pa si? Ker vsi pač nimajo ob četrtkih :D .
Jaz se sicer tako ali tako z busom furam.

kako je beden profesor (poslušam predavanje od informatike)....dolgčas
««
328 / 1180
»»