» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
226 / 1180
»»

Trubadur ::

Berite Thomasa!

mtosev ::

Vidim da nimas pojma tak da ti vec nic nebom razlagal.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Imam občutek, da se preveč sekiraš. To ni dobro, nič ne resiš s tem, samo dodatno si sam oteziš stvari.

Niti ne kaj prevec. Bolj me muci kaj bo cez 20+ let.

Vajenc ::

mtosev, hodi v hribe, ukvarjaj se s športom, bodi ponosen nase ...

Ko boš velik, boš pa lahko iz otroških pisarij na ST-u sestavil nadaljevanje uspešnice "Skrivni dnevnik Jadrana Krta" ;)... Meni je tvoja odkritost simpatična.

Trubadur ::

mtosev ti očitno kriviš samo hipoksijo za svoje probleme. Ko boš to spremenil oz. spremenil svoj celoten način življenja se boš lahko res za kakšne probleme zgovarjal na hipoksijo. Got my point?
Berite Thomasa!

bodi ponosen nase ...

To pa je res lahko ce te vecina jebe v glavo. Tudi OS soli se lahko zahvalim Slavi Klavori, kjer sn bil od prevga do sedmega razreda. Nonstop so me tepli, stol povlekli da sn na tla pado, skakali mi po torbi, zajabavali, ucitlji pa so to vse dopuscali (vsaj velika vecina).

@Trubadur

Nimamo se vec o cem pogovarjat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Azrael ::

Pusti kaj bo... kaj bo..., bo že nekaj. Boš že takrat reševal situacijo, ne pa da se sekiraš v naprej, to ti hočem povedati.

Aja, kaj bo čez 20 let? Velika znanost, leto 2027 po Gregorjanskem koledarju, kaj pa drugega.
Nekoč je bil Slo-tech.

Looney ::

mtosev, a nisi še včeraj govoril, da natančno veš kaj boš čez +20 let?
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Gr0unD Zer0 ::

mtosev, to mi je malenkost znano(zadnji post) been there, done that.

p.s. je keri letnik 86 tu?
mutanti černobilske generacije, na kup!!!!

Vem kaj bom naredil ce nebom imel $$ za zivet.

alum ::

mtosev, saj ne da se človeku ne zasmiliš, ampak Trubadur ima svoj point. Dober.

To kar ti govoriš, je približno tako, kot da bi rekel, da je zunaj slabo vreme za to, ker si včeraj kupil nov dvd.

Pa brez zamere.

|O |O |O pac nerazumes

Ziga Dolhar ::

"Pač" - mati vseh argumentov.
https://dolhar.si/

MihaFirst ::

Ok, saj se da tudi tisto dešifrirati ;) Am, kakšne pa so bile potem konkretne posledice (če seveda lahko vprašam oz. če ti ni pretežko odgovarjati na take stvari)?

Posledica je mtosev - in njegovi posti, takšni kot so.

Tody ::

Mnja jest sem tud mel sošolca ki je doživel nek hud udarec (oziroma so mati nekaj doživeli ) preden se je rodil. Tudi on je bil malce na repu česarkoli že.

Je pa res da se obnašaš tko kakor te družba prisili. Mogoče nisi imel nikogar za pogovorit ali kaj tako kot sem mel jaz ko sem bil v takih težavah (nadlegovanje starejši sošolcev itd itd). Takrat bi se moral uperti ali ignorirati ali pa se smejati z njimi. Če so ti spodmaknl stol se pač režiš z njimi ne pa jim reč da boš mamici povedal in da bodo že vidl.

Zakaj sem lahko pameten ? Zaradi tega ker tvoje umetnije na forumu že celo tvojo kariero tukaj spremljam. Velik si zadost (cca 190 cm),tako da se komot lahko zdaj braniš takih izpadov, to da hitro fašeš prehlad in drisko pa je edino in samo povezano z tem da so te starši (oz te majo še vedno) v vati. To da si bil brez kisika na tvoj imunski sistem nebi smelo uplivati če pa že bi ti moral narediti vse da si ga popraviš. Od različnih tablet do športa, ki pa mora biti skrbno izvajan. Torej ne greš z mokro glavo ven in ko se prešvicaš potem se takoj po telovadbi vsaj obrišeš do suhega in zamenjaš oblačila če ne že stuširaš.

Vrjemi ali pa tudi ne ko se začne človek 3x na teden z nekim športom ukvarjat (recimor goni sobno koli 30 minut medtem ko gledaš TV ali nanizanke na rač) se ti začnejo možgani sami spreminjat.

Ko telo izpostaviš izzivom bo samodejno poiskalo najboljše rešitve.

Vzemi ta post kot natolcevanje ali kaj drugega ampak do istih rešitev in ugotovitev so vsi prišli...

strictom ::

Buhuhuhu. Mtosev ti kr išči izgovori v raznih boleznih.

Zakaj pa misliš da so te v šoli zajebavali? Poglej kake trosiš. Da bi te sam kje videl bi ti tudi pripeljal par za kepo.

Hipoksija my ass.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Hipoksija my ass.

Ne ves vse sn si izmislil. :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\

AND kaj mislis da nimam doma izvidov?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Vem kaj je hipoksija. Vem da ni prijetna reč. Ampak zarad nje se ne obnašaš kot en degen.

Da bi te sam kje videl bi ti tudi pripeljal par za kepo.

?

Sklofuto bi te.

Potem bi mel opravka s policijo.

Če bi te spravil dol z računalnika, se bi splačalo.

overlord_tm ::

@mtosev: imam frenda, ki ga je možganska kap, srečo je imel da je takrat ravno babi prišla k njemu, ker je bil sam doma. Človek je bil dosti cajta v soči in tistih centrih za rehabilitacijo, ampak zdej se povsem normalno obnaša, igra z nami nogomet, košarko, skupaj kolesarimo, hodmo ven ne pa da bi sedel za računalnikom, zbiral DVDje in za vse krivil kap.

zbiral DVDje

Pac moj hobi. Enako kot mi je hobi racunalnik.

Pa imaš še kake hobije, ki obsegajo delo z živimi osebki in znotraj izoliranega doma? Veš, ne škoduje =)

Mam enega dobrega frenda s kateri se vidimo 1x na teden.

Situacija je bol žalostna kot sem mislil :S

pa ti si trši od kamna mislim ej... prov poklical bom tvoje starše pa rekel da naj te pošljejo na kako kmetijo na počitnice... daleč stran od bakrenih paric in GSM signala. Mogoče gor na kredarico :D

Grem jaz marca v USA. V SLO me se edino zanima iti v NEK.

ja najbolje da te zaprejo v reaktor se boš vsaj mel za kaj pritoževat

Daj, pošiljaj tele tvoje poste iz nakladalnice na mail od NEK. Mogoče se te usmilijo =)

V NEK ni tezko priti:

Ogledi elektrarne
Sorodne vsebine
Kulturni dom Krško

NEK pripravlja za obiskovalce predstavitve elektrarne vsak delovni dan. Obiski niso možni v času rednega remonta.

Program obiska je prilagojen skupini, razdelimo ga lahko na dva dela: predstavitev delovanja elektrarne in voden ogled elektrarne.

V Kulturnem domu Krško, ki se nahaja v središču mesta na levem bregu reke Save, si obiskovalci lahko ogledajo film o delovanju elektrarne, se pogovorijo s predstavnikom elektrarne ter se podrobneje seznanijo z njenim delovanjem. Obiskovalcem so na voljo tudi brošure o NEK.

Iz informativnega centra se obiskovalci z avtobusom odpeljejo na ogled NEK. Avtobus, ob razlagi predstavnika NEK, obkroži turbinsko zgradbo, zgradbo za rokovanje z gorivom, začasno skladišče za nizko in srednje radioaktivne odpadke, reaktorsko zgradbo in ostale zgradbe tehnološkega procesa. Avtobusni ogled je namenjen skupinam osnovnošolcev, dijakom nižjih letnikov srednjih šol, večjim skupinam obiskovalcev in tistim, ki obisku elektrarne namenijo manj časa.

Ogled elektrarne z vodenim sprehodom po klasičnem – nejedrskem delu elektrarne, je namenjen polnoletnim obiskovalcem. Za pripravo tovrstnega ogleda potrebujemo 7 dni pred usklajenim terminom obiska seznam vseh udeležencev z naslednjimi podatki:

* priimek in ime,
* datum rojstva,
* naslov bivališča,
* številka osebnega dokumenta in kraj izdaje.

Osebni dokument morajo imeti obiskovalci ob obisku s seboj, saj brez njega vstop v NEK ni mogoč. Skupina lahko šteje do 30 obiskovalcev.

Za obisk elektrarne se lahko dogovorite z:
Miranom Pribožičem – tel.: 07 48 02 186
Ido Novak Jerele – tel.: 07 48 02 364

Lahko pa izpolnite prijavnico in jo pošljete na:
e-naslov: obisk@nek.si
ali na telefax št.: 07 49 21 006

iggy ::

Mtosev, pa si ti že kdaj imel punco, you know, like normal people do?
Hey, you're fat!

Ne

Sorry mtosev, ampak ti mene spominjaš na 5 letnega otroka :\ .

@LOL ::

Edward in ostala te*eta.:\
Mtosev to zagotovo govori po resnici, iz srca kakor se reče. Resda ima tip malo slabo mnenje o sebi (manjka mu samozavesti).. vendar so to dejansko resne stvari ki lahko pustijo posledice na človeku (hipkosija, zajebavanje s strani sošolcev) -> sploh če je človek bolj občutljiv tako psihično kot fizično. Ravno zajebavati se pa sedaj ni potrebe. Mtosev je mogoče celo preveč odkrit, kar ni vedno priporočljivo sploh v tem svetu. Ne vem no. Pa še to glede šole: če je človek preveč dober ponavadi nastrada.:| Sem imel enega sošolca ki so ga tudi kar venomer zajebavali v srednji šoli, sploh med odmori je bil precej bogi potem. Res svet je krivičen. BIl je dobrega srca, nobenemu ni rekel nič žalega. Pa še nekaj: ponavadi so ta taglavna burkaška teletga ravno tejle iz premožnih družin ki najbolj zajebavajo. Sploh smo bili v srednji razdeljeni nekako na dva, tri tabore, tejle fancy skupaj, potem mi - normalneži, ter še ene par posameznikov (tudi ta katerega so non stop drkali). No 1 mesec pred koncem se nas je dobilo ene par iz klasa in nekaj drugih (+ ta katerega so zajebavali, saj se nam je pač smiliv ker je bilo stanje že res kr'neki:\ ) ter smo to skupinico fajn sfajtali (prej so bili seveda ničkolikokrat opozorjeni z naše strani), en je lepo ostal brez zoba, dva sta se pa zjokala. Skratka dobili so kar so iskali. Res hudo je to, sploh ker je človek nič kriv (dobrota je sirota)...
Tko da mi je žal za to kar slišim Mtosev. Učitelji so pa v osvnovni šoli povečini prava sramota (in potem). So tvorec, tudi osebnega razvoja svojega poslušalstva in takih stavari ne bi smeli tolerirati. Res žalostno. Samo da takrat ko odzvoni ura, smuknejo v svoj kabinet ter popijejo kavice..... no commet.:| :|
Mtosev: vsekakor upoštevaj par nasvetov ki so ti jih dali drugi, predvsem pa si dvigni samozavest. Pa ni treba tako črno razmišljati.

odmo ven ne pa da bi sedel za računalnikom, zbiral DVDje

Poglej,.. Ljudje imamo različne hobije. Nekateri so bolj socialno usmerjeni, denimo vsakotedensko dvodnevno pecanje p*čk in njih šlatanje ter kaj tretjega. Spet drugi zbirajo DVDje, igraje online igre in kaj tretjega. V končni fazi če pogledaš je popolnoma vseeno..:\ Kaj bi pa bilo če bi si bili vsi enaki.

Oprosti Tody ampak od moderatorja ne bi pričakoval takih stvari kot jih pišeš.:\

V NEK ni tezko priti:
Ogledi elektrarne
Sorodne vsebine
Kulturni dom Krško

Hehe sam zdej vas je pa tako poownal Mtosev vse skupaj. Ko se ravno delate tako pametne. On vas pa tako na izi, hladnokrvno zajebe.8-) Res mojstrsko. Sej rpavim, tebi manjka samozavesti.
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: @LOL ()

V končni fazi če pogledaš je popolnoma vseeno..:\ Kaj bi pa bilo če bi si bili vsi enaki.

Pa niti ni ... tisti ki delajo samo z neživimi zadevami zgubijo občutek kaj je še normalno, ne znajo se vklopit v družbo itd ... in vedno gre na slabš. OK, tisti ki se pa samo z živimi stvarmi ukvarjajo so pa tud potem lahko malo naravoslovno omejeni, tak da je trega vsega po malem. Po meri.

Če bi pa bili vsi enaki bi pa imeli brezrazredno družbo. Papa kapitalizem =)

Edit: Ime Marko je čisto random. Vsaka podobnost zgolj naključna.

Zgodovina sprememb…

Kaličopko ::

Verjetno se dobr počute ko se spravlate nanga!?

Dejmo dost o tem. Pa ne ga venomer zbadati no:| Tudi drugi verjetno niste popolni, sploh ker se skirvate za PCjem in pametujete kako je nekdo kr'neki ...
Mtosev: ti pa nehaj toliko pisati o tvojim osebnih problemih in vprašanjih, dogodkih, stanjih. Kaj ne vidiš da to potem razna te*eta še podžge;) Glede tistega ko si napisal kaj bo če ne boš imel denarja za lajf pa si sploh ne upam pomisliti. Upam da ne misliš to kar mislim jaz. Vedno je potrebno najti optimizem, življenje je le eno, dano tako ali drugače. Še vedno pa pomisli da ni nikoli tako hudo da ne bi moglo biti še slabše. Važno je z optimizmom zreti v prihodnost in ne razmišljati kaj bo čez 20 let. Sedaj si v najlepših letih življenja. Izkoristi jih tako ali drugače. Samo pa ne venomer misliti na to kaj bo, prihodnost prinese svoje.;)

Tody ti pa res no comment s tvojimi komentarji ki ne pritičejo moderatorju:\ Upam da moderiraš samo tale topic.

Zgodovina sprememb…

Kaj pomeni flacid?

a mislš flaccid?

@lol ti si pa en uporabnik ki se rad spreneveda in igra psihične igrice. Nekaj postov nazaj si sam zafrkaval strica toma da ma žensko roko ali pa ti je alkohol zbrisal te spomine ? Mogoče udarec na v glavo ? Markotu sem napisal lep in dolg post kaj bi moral narest in odgovor nanj in sploh njegovi odzivi so pod kritiko. Folk mu kle proba pomagat on pa da koliko je bogi pa bolj ko mu ludje govorijo da naj se zaboga začne z športom ukvarjat bolj ko mu govorijo da naj se zaćne družit z ljudmi in bolj ko mu govorijo da naj 2x premisli preden kaj napiše in potem pošlje v širni svet večje bedarije govori. Hey jest sem bil tud včasih "neumen" pri ženskah ampak po ta tretji klofuti se človek zave da to ni prav in da more drugače. Ali je res potrebno to da te nekdo fizično prefuka da se zaveš ? Ali je res potrebno da bo človek poskusil narediti samomor in če mu ne rata se mu šele takrat pomaga ?

Sorry ampak mislim da je moj odnos do vseh vas korekten, ker nekateri zanalašč selektivno berete in seveda tudi povlečete te zadeve na plan takrat ko jih rabite ostalo pa pozabite.

Tudi jaz sem bil podoben njemu in ko so mi starci rekl ni več žepnine najdi si službo je bil joj in zdaj imam svoje lastno stanovanje imam punco delam faks sem v službi in imam avto. Svet je krut jebat ga

Tko da ne mi srat o moderatorstvu...

I am flacid with rage

pol pa ne vem kva pomen. drgač je pa flaccid ohlapen!

Zgodovina sprememb…

@lol ti si pa en uporabnik ki se rad spreneveda in igra psihične igrice. Nekaj postov nazaj si sam zafrkaval strica toma da ma žensko roko ali pa ti je alkohol zbrisal te spomine ?

Tisto je bilo mišljeno v kontekstu kaj je Strictom govoril par dni predtem. Popolnoma nič drugega nisem misliv, sem tudi dobro obrazložil. Sploh pa je spet ena vredna tema kako se strictom obnaša do drugih in kot izgleda je tudi narcis in zavojevalec... Take ljudi pa jaz iz srca sovražim (pa nisem sovražen tip človeka). Samo glede na njegov prejšnji post in tisto zgodbico ki jo je pvoedal enkrat pred novim letom je vprašanje kdo tukaj rabi pomoč.,,

zanalašč selektivno berete

Poglej zgoraj. Morda selektivno bereš ti?:\

še enkrat: to ni verz enega moderatorja, kateri bi tako ali tako moral dajati vzgled ostalim. In ti to dobro veš.. Selektivno branej my ass. Pač vsi niso/nismo primerni za moderatorje.

Nasveti Mtosevu in ostalim so seveda zaželjeni, samo zakaj zavraga se je potem potrebno delati norca..:\ Dobronamerni komentarji so pa seveda precej zaželjeni ...

Zgodovina sprememb…

dej se delat nekega angelčka kle, k da nisi nikoli reku nobene žal besede...

Sicer se pa lahko zahvalim markotu ker sploh nisem vedu da obstaja toliko različic godzile in sem nekaj novega naučil

in čisto psihološko gledano zafrkavanje je oblika pomoči tako družba pokaže da je obnašanje nekoga smešno za njene standarde, zdej če osebek v tem uživa prov če mu je nerodno naj svoje vedenje popravi.

Če noče bit izzvan in označevan potem naj se ne izpostavlja as simple as that.

Tisto z reaktorjem je bilo res malce ne okusno, se opravičujem.

Ah spet tvoj "prefinjen" sarkazem.... pejt spat, da greš lahko jutri ob 8ih v Mercator al pa kam drugam pa da si kupiš mini Jegra + eno cigaro pa se trepljaj po jaj*ih kak "jack" da si.:\ -> to je bilo mišljeno na tvoj prejšnji post.

zdej če osebek v tem uživa prov če mu je nerodno naj svoje vedenje popravi.

Nikakor ni res. Noben se ne zasluži da ga tepejo ali venomer izzivajo zaradi tega če so njegove fizične ali psihične odklonilnosti malo odmaknjene od nekega "družbenega standarda" kot to ti imenuješ. Poglej si primer zgoraj ki sem ga napisal o mojem kolegu v srednji. Tip je bil normalen, precej pamten, ker so zgleda rabili ćrno ovco so si izbrali njega da raznim frajerjem (med katere sodiš verjetno tudi sam po napisanem + @strictom) ni bilo dolgčas med odmori. Samo če je človek bolj milega značaja, ali nesamozavesten - to še ne pomeni da kaže poteze odklonskosti:\
Še to: Upam da nikoli ne prideš v kak oster zapor. Tam so te meje še toliko višje. Če nisi med najmočnejšimi postaneš "bitch" nekoga ali pa te med tuširanjem par nacistov ali bilokaterih napumpa.... Pa si drugače zunaj družbeno povsem sprejemljiv. Samo notri ti to verjetno ne bi pomagalo.;) Tako da malo razmisli o tvoji brezmadežni teoriji.

Zgodovina sprememb…

««
226 / 1180
»»