Forum » Hlajenje in modifikacije » neonka za v ohišje
neonka za v ohišje
OZZY ::
V Hali A (mislim) v btcju je odspodaj ena štacuna , ki prodaja opremo za avte in razne druge take stvari. Tam majo neonke modre in rdeče. rumenih takrat niso meli.
Je pa tako, da ko prideš nekje v sredi hale po stopnicah dol je na tvoji desni strani.
Je pa tako, da ko prideš nekje v sredi hale po stopnicah dol je na tvoji desni strani.
Go with the flow.
OZZY ::
Seveda, saj so 12V neonke za v avto. Rabiš samo prilotat potem molex konektor pa je.
Dolžina in cena je pa različna. Od 3500 do 7000 sit za res veliko, ki ti sigurno ne paše v ohišje.
Dolžina in cena je pa različna. Od 3500 do 7000 sit za res veliko, ki ti sigurno ne paše v ohišje.
Go with the flow.
CCD ::
Živjo, Freak, a si mal spregledal?
OZZY: V Hali A (mislim) v btcju je odspodaj ena štacuna , ki prodaja opremo za avte in razne druge take stvari. Tam majo neonke modre in rdeče.
OZZY: V Hali A (mislim) v btcju je odspodaj ena štacuna , ki prodaja opremo za avte in razne druge take stvari. Tam majo neonke modre in rdeče.
Dami ::
Mene pa zanima, če se da pr nas dobit 12v 'black light' neonko oz. to k ma UV svetlobo? Zadeva seka v kombinaciji z ono snovjo k jo v zmešaš z vodo (za vodno hlajenje).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
msmiha ::
Al jo pa enostavno preštihaš na plavo ali na katero drugo barvo. v Conradu majo glih ene take barve
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Sergio ::
Worry not, minionz, namreč jaz imam neonko v ohišju ter vem, kje kupiti. OSRAM, pot v Zeleno Jamo. Tam imajo VSE. Jaz imam neonko z modro svetlobo. Rula.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
dušilka + štarter + neonka, 3000 SIT.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Freak ::
neki sm slišu, da se jo nemora vezat na žice iz napajalnika aje to res in kako jo je treba vezat? Hvala za odgovor
Freak, lahko kupiš 12V dušilec pa vežeš normalno, lahko pa kupiš 220V dušilec pa vežeš DIREKTNO na 220 od napajalnika.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | neonske lučiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1851 (1592) | tomaz255 |
» | KAKO PRIKLOPITI NEONKO V RAČUNALO??? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4165 (3585) | segi |
» | Neon LightOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1194 (1081) | OZZY |
» | neonke v računalihOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1313 (1102) | Bungee- |
» | Modra LUČOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1196 (1031) | HEKO |