Forum » Operacijski sistemi » kater program za RTSP strežnik
kater program za RTSP strežnik
shock ::
Pozdravljeni,
rad bi naredil en RTPS strežnik za MP3-je (pomožnosti tudi za mpeg 1-4). Rad bi ugotovil kateri program je za take stvari namenjen. Iskal sem po internetu , tako da ne mi dajat neumnih odgovorov kot so google, kajti cel dan sem iskal pa nisem našel nič pametnega. Oz. sem našel ampak so bili nekateri namenjeni za win server edition ali so bili taki, ki se jih ne da kr tako dobit. Zanima me če jeimel kdo s tem izkušnje?
rad bi naredil en RTPS strežnik za MP3-je (pomožnosti tudi za mpeg 1-4). Rad bi ugotovil kateri program je za take stvari namenjen. Iskal sem po internetu , tako da ne mi dajat neumnih odgovorov kot so google, kajti cel dan sem iskal pa nisem našel nič pametnega. Oz. sem našel ampak so bili nekateri namenjeni za win server edition ali so bili taki, ki se jih ne da kr tako dobit. Zanima me če jeimel kdo s tem izkušnje?
hruske ::
http://www.cs.columbia.edu/~hgs/rtsp/im...
tukaj imaš spisek rtsp strežnikov, ampak za mp3je streamat bi se pomoje dalu tud drugače narest.
je pa bilo pred kratkim v kiberpipi streamanje med new yorkom, prago in nevem kje še, tako da bi ti mogoče kdo, ki je sodeloval pri tistem projektu kaj namignil.
tukaj imaš spisek rtsp strežnikov, ampak za mp3je streamat bi se pomoje dalu tud drugače narest.
je pa bilo pred kratkim v kiberpipi streamanje med new yorkom, prago in nevem kje še, tako da bi ti mogoče kdo, ki je sodeloval pri tistem projektu kaj namignil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP kamera MJPEG stream embedded na spletno stranOddelek: Programiranje | 1614 (1101) | abazuu |
» | IP kameraOddelek: Pomoč in nasveti | 8998 (5991) | gregc1 |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57086 (19496) | Pizzicato |
» | Katere slušalke za tek/jogging?Oddelek: Kaj kupiti | 5272 (3521) | driver_x |
» | Linux za poslušanje MP3jev na 100mhzOddelek: Operacijski sistemi | 1237 (952) | jype |