Forum » Pomoč in nasveti » Kreganje naprav s printerjem
Kreganje naprav s printerjem
Caniggia ::
Ali je mozno, da se mi printer prepira s kaksno drugo strojno opremo (npr. modemom) in mi zaradi tega zamerzuje racunalnik. (stestiral sem ze vse mozno: rame, procesor, hlajenje... pa se nisem najdel vzroka za zamrzovanje rac.
V primeru, da je printer res kriv, kaj naj naredim, da se to ne bi vec ponovilo?
V primeru, da je printer res kriv, kaj naj naredim, da se to ne bi vec ponovilo?
Did you try to press F1?
mfurla8 ::
V nadzorni plošči pod sistem poglej ali je kakšna od naprav v sporu. Če je namesti še enkrat gonilnike zanjo. Kakšen printer pa sploh maš?
OZZY ::
Ne bi reku. Mogoče če je usb ampak dvomim. Glede zmrzovanja. Odkar sem jaz zamenjal svoj 230w napajalec z 300w mi ni niti enkrat računalnk zamrznil, kar je zelo zanimivo. Pa sem pogosto kar dosti časa na internetu in računalniku. prej se je obešal na 1-2 uri sedaj pa dela vse ok.
Za zamrzovanje lahko tudi malo zmanjšaš grafično pospeševanje, ki je pod nadzorna plošča -sistem.
Za zamrzovanje lahko tudi malo zmanjšaš grafično pospeševanje, ki je pod nadzorna plošča -sistem.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatsko odpiranje/zapiranje klasičnih ventilov na radiatorjih v blokuOddelek: Loža | 1242 (1144) | Andruxa |
» | Sol + ledOddelek: Loža | 4722 (3934) | zee |
» | RADEON 9600XT pri igranju igric se resetira računalnik ali zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 2048 (1746) | Jochaan |
» | hladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1089 (963) | DominusSLO |
» | slab zakon Xp + lanOddelek: Pomoč in nasveti | 1640 (1245) | Krmec |