»

Frontend razvijalec (m/ž) @ Dotcom doo

Opis delovnega mesta

Iščemo (Junior) Frontend razvijalce za več različnih projektov tako domačih kot mednarodnih. Delujemo na področjih javne uprave, zdravstva, prehrambne industrije in v različnih gospodarskih panogah.

PS: Iščemo tudi Backend razvijalce.

Od kandidatov zahtevamo

Znanje v AngularJS, HTML, CSS, React ali JavaScript (vsaj enega).
Jezik: Italijanščina (ni obvezno) ali vsaj Angleščina.

Za junior pozicije je zaželeno vsaj 2 leti znanj, pa vendar sta nam bolj kot znanje pomembna interes in volja do dela in učenja, saj nudimo vodstvo izkušenih mentorjev in ekipo, ki predstavlja novo generacijo naše programske opreme.

Kandidatom ponujamo

- Zaposlitev za nedoločen čas s preizkusno dobo šestih mesecev (po želji prek s.p-ja).
- Ugodnosti (možnost božičnice, variabilni del plače, plačane tedenske športne aktivnosti, team buildingi, parkirno mesto).
- Fleksibilen delovni čas.
- Delo od doma (remote) ali v naših pisarnah (Ljubljana, Sežana, Trst).
- Izobraževanja certifikati.

Končen delodajalec: Dotcom d.o.o.
Višina plače: približno od 2200 EUR bruto dalje (odvisno od izkušenj, znanja ...) - Vedno redno plačilo s privlačnimi kompenzacijami. :)

Kontakt

Pošljite svoj CV na iztok@dot-com.si čimprej.
T: 051430900

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana/Sežana
Plačilo:
od 2200 bruto dalje EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

AngularJS
začetnik
HTML
začetnik
JavaScript
začetnik
CSS
začetnik
React
začetnik

O podjetju

Dotcom smo hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 2008 z vizijo postati referenčni partner za implementacijo pametnih tehnološki rešitev in razvoja aplikacij za celotno območje Alpe-Adria. Smo ekipa posameznikov z dolgoletnimi in dragocenimi izkušnjam iz inženiringa programske opreme ter razvoja v tehnologijah Java in C#.NET. Delujemo na področjih javne uprave, zdravstva, prehrambne industrije in v različnih gospodarskih panogah. V našem portfelju pokrivamo različne naročnike in domače ter tuje projekte, tako da ti z nami nikoli ne bo dolgčas. V naše vrste si želimo privabiti resne in zanesljive sodelavce, s katerimi bomo sodelovali na dolgi rok.

Zakaj bi želel delati za vas

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev z veliko ugodnosti kot je privlačna kompenzacija, božičnica, variabilni del plače, plačane tedenske športne aktivnosti, brezplačno parkirno mesto. Možno je hibridno delo ali delo od doma, fleksibilni delovni čas, itd. Možnost inoviranja in testiranja zmožnosti state-of-the-art tehnologij v našem Inkubatorju. Možnost dodatnega izobraževanja in pridobivanja certifikatov. In še veliko več.

Programerski vprašalnik