»

Security Engineer @ Bitstamp

Opis delovnega mesta

Bitstamp, najstarejša svetovna borza kriptovalut, širi varnostno ekipo in išče talentirane inženirje, ki imajo željo ustvarjati znotraj hitro rastoče FinTech industrije.

To je priložnost, da se pridružite mednarodnemu podjetju z vodilnim položajem v enem najbolj obetavnih finančnih sektorjev. Že sedaj smo največja kripto borza v Evropi in povečujemo svojo prisotnost po vsem svetu. Imeli boste priložnost delati v dinamični ekipi, ki postavlja standarde v panogi, v odličnih delovnih pogojih v Ljubljani ali na daljavo, z možnostjo pridobivanja ekskluzivnega znanja in izkušenj. Nudimo tudi možnosti osebnega in profesionalnega razvoja, teambuildinge, konkurenčno plačilo in ostale ugodnosti ter sproščeno okolje, ki ceni sveže ideje.

Iščemo inženirje, ki nam bodo pomagali zagotavljati informacijsko varnost pri razvoju naših ambicijoznih ciljev. Našo platformo uporablja več miljonov uporabnikov iz celega sveta, ki ustvarjajo več miljard dnevnega prometa. Naš ponos je tudi nadpovprečna dosegljivost in zanesljivost v industriji. Da bo temu tako tudi v prihodnje pa potrebujemo vas!

Od kandidatov zahtevamo

Iščemo kandidate v varnostni operativi, kjer bo vaša naloga implementacija varnostnih procedur in infrastrukture za identifikacijo incidentov, odziv na njih, utrjevanje konfiguracij in več. Prav tako boste veliko sodelovali z našimi sistemci in razvijalci. Z njimi boste delali "threat modeling", predlagali izboljšave v infrastrukturi in podobno.

Poudarek dajemo na avtomatizaciji, kolikor le lahko, zato je potrebno znanje programiranja ali vsaj skriptiranja v kakšnem mainstream jeziku. Največ delamo z jeziki python, bash in golang.

Kratice, ki bi vam morale biti poznane: SIEM, IDS/IPS, SOAR, AWS, WAF, FW.

Spodaj predstavljeni poziciji dodatno predstavljata spekter znanj, ki jih potrebujemo. V kolikor mislite da določenim zahtevam zadostite, ne pa vsem, me kontaktirajte, smo fleksibilni.
- Cloud Security Engineer - https://bitstamp.talentlyft.com/jobs/cloud-security-engineer-kxP
- Senior Security Engineer - https://bitstamp.talentlyft.com/jobs/senior-security-engineer-kxO

Kandidatom ponujamo

- Ekipa se pospešeno širi, plani so ambiciozni, tirnice niso utečene, posledično vaš glas šteje in lahko spreminja smer. Cenimo pobude, nove ideje in pristope.
- Redna zaposlitev.
- Konkurenčna kompenzacija, odvisna od nivoja, možnost napredovanja v tehnični ali vodstvenih pozicijah (career path).
- Nagrajevanje za uspešno delo - četrtletni dodatki, izredni bonusi in 13. plača.
- Izobraževanja in konference (možnost potovanj EU/US).
- Delo v Ljubljani/Celju, delo na daljavo.
- Mesečni budget za rekreacijo / wellness.

Kontakt

Prijava:
- Cloud Security Engineer - https://bitstamp.talentlyft.com/jobs/cloud-security-engineer-kxP
- Senior Security Engineer - https://bitstamp.talentlyft.com/jobs/senior-security-engineer-kxO

V kolikor vas zanima več o sami poziciji ali pa niste prepričani ali ste primeren kandidat me lahko o tem vprašate v zasebnem sporočilu.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana, Celje, remote
Plačilo:
4000+ EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

SIEM
predhodno znanje ni potrebno
AWS
napredno znanje
linux
napredno znanje
blue team
napredno znanje

O podjetju

Bitstamp is the world's longest-running cryptocurrency exchange, continuously supporting the Bitcoin economy since 2011. With a proven track record and mature approach to the industry, Bitstamp provides a secure and transparent venue to over four million customers and enables partners to access emerging crypto markets through time-proven infrastructure.

Zakaj bi želel delati za vas

We're on a mission to enable freedom of exchange.

That means we provide over 4 million customers across the worldwith access to the most promising financial assets of today, while we build the financial infrastructure of tomorrow.

Join our journey and become part of a young and international team comprised of both upcoming talents and experts from diverse fields,complementing and supporting each other in a relaxed,friendly environment.

Programerski vprašalnik