»

Razvijalec mobilnih aplikacji - Android ali iOS (m/ž) @ NORIK SISTEMI, d.o.o.

Opis delovnega mesta

V podjetju iščemo razvijalca mobilnih aplikacij. Delo razvijalca obsega skrb za načrtovanje, razvoj in vzdrževanje mobilnih aplikacij. Člani ekipe sodelujejo s člani ostalih razvojnih ekip ali pa sami razvijejo celotno rešitev. Pri razvoju uporabljamo programska jezika Kotlin in Swift. Poleg tega uporabljamo še druga orodja, kot sta na primer Realm in Firebase. Za razporejanje nalog in beleženje časa uporabljamo Jiro, za dokumentacijo pa Confluence.

Od kandidatov zahtevamo

- izkušnje na področju razvoja mobilnih aplikacij,
- napredno poznavanje programskega jezika Kotlin ali Swift
- poznavanje delovanja predpomnjenja (cache),
- željo po delu v ekipi,
- pomoč ostalim članom ekipe,
- željo po osebnem napredku in
- komunikativnost.

Kandidatom ponujamo

Ponujamo delo v mladi ekipi razvijalcev, ki je željna napredka in stremi k razvoju kvalitetnih programskih rešitev za stranke širom celotnega sveta, delo na zanimivih projektih, sproščeno delovno okolje z možnostjo osebne in karierne rasti v podjetju, konkurenčno plačilo, delo v pisarni v centru Slovenskih Konjic ali Mariboru ali od doma, fleksibilen delovni čas in številne druge ugodnosti, kot so udeležba na konferencah v tujini, teambuildingi ali vikend ekipnih oddihih na zanimivih slovenskih destinacijah. Manj izkušenim članom ekipe ponujamo tudi mentorstvo izkušenejših kolegov iz ekipe.

Kontakt

Prijave skupaj z življenjepisom sprejemamo na info@norik.com.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Slovenske Konjice
Plačilo:
2500 - 3500+ (bruto) - odvisno od predznanja EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

Swift
napredno znanje
Kotlin
napredno znanje

O podjetju

Podjetje Norik Sistemi pomaga podjetjem po celem svetu pri razvoju programske in strojne opreme za napredne, inovativne ter cenovno učinkovite izdelke. Naše stranke prihajajo iz najrazličnejših panog od avtomobilske industrije do industrije medicinskih pripomočkov.

Zakaj bi želel delati za vas

Razvijalci v našem podjetju sodelujejo s člani drugih razvojnih ekip po celem svetu. Ker podjetje ponuja storitve drugim podjetjem, delo ni nikoli monotono in se nenehno spreminja. Posledično so tudi tehnologije, s katerimi se razvijalci v našem podjetju srečujejo, raznolike in v koraku s časom. Možnost karierne rasti znotraj podjetja je precej večja kot v velikih podjetjih z več kot 100 zaposlenimi.

Programerski vprašalnik