»

Iščemo sodelavca z izkušnjami pri izdelavi spletnih strani (PHP, JS, CSS) @ Sloway d.o.o.

Opis delovnega mesta

Iščemo sodelavca z izkušnjami pri izdelavi spletnih strani (PHP, JS, CSS)
Agencija za spletne rešitve Sloway smo že uveljavljeno podjetje pri iskanju spletnih rešitev za obstoječe in nove partnerje. Smo najprijaznejša spletna agencija, ki skrbi za dobre odnose s partnerji in znotraj kolektiva. Skrbimo za integracije v poslovne sistem strank in izdelujemo samostojne spletne rešitve. Pomagamo pri nastopih na digitalnem trgu, skrbimo za promocijo in zagotavljamo najboljšo uporabniško izkušnjo pri uporabi naših rešitev.

Iščemo novega sodelavca, ki dobro obvlada spletno programiranje, bi prinesel nove ideje v naš team, in se je pripravljen soočiti z našo rešitvijo za izdelavo spletnih strani. Zaželjene so tudi izkušnje z Wordpress sistemom, ne pa nujne.
Najraje delamo rešitve po meri, z integracijo v poslovno informacijske sisteme naročnika. Ne branimo se pa tudi predstavitvenih strani, spletnih trgovin in drugih produktov na področju spleta. Stremimo k temu, da združujemo vrhunski izgled, dobro uporabniško izkušnjo, usmerjenost v rezultate in fair play!

Sodeloval boš pri izdelavi in implementaciji spletnih trgovin v različne poslovne sisteme strank, razvijal boš nove module in nadgrajeval obstoječe. Skrbel boš za delovanje spletnih rešitev in pomagal pri razvoju našega sistema.

Če te zanima in se čutiš kompetentnega, da bi rad poizkusil z nami, te vabimo na neobvezujočo kavico. Prej pa nam pošlji še kak mail s svojo predstavitvijo in življenjepisom. Pa ne pozabi pripeti katere od referenc. Želimo si kompetentnega sodelavca, novih, konkretnih idej in predlogov, tako da so izkušnje oz. naprednejše poznavanje PHP in JS nujno potrebne.

Od kandidatov zahtevamo

Izkušnje z razvojem spletnih strani
Občutek za odgovornost, radi bi vedeli, da se nate lahko zanesemo
Želja po raziskovanju in izboljšavah
Kompatibilnost z našim kolektivom
Kreativnost, iznajdljivost

Kandidatom ponujamo

Redno zaposlitev
Priložnost za rast
Napredovanje in višjo plačo
Možnost občasnega dela od doma
Zagotovljeno parkirišče
Urejeno delovno okolje

Kontakt

Aljoša, 051-366-343

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
1500 - 2000 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

PHP
ekspert
Html/Css
ekspert
MySql
napredno znanje
Js
ekspert

O podjetju

V agenciji za spletne rešitve Sloway pomagamo podjetjem pri izdelavi celovitega spletnega nastopa - izdelavi ustrezne spletne poslovne rešitve, ki je integrirana v poslovno-informacijskim sistem podjetja, optimizacije za iskalnike, ciljanega spletnega oglaševanja preko vodilnih omrežij (google, facebook...) in komuniciranja s kupci. Specializirani smo za izdelavo spletnih rešitev po meri stranke, saj je naš spletni sistem plod lastnega razvoja in znanja in več kot 10 letnih izkušenj.

Programerski vprašalnik