»

Senior Java Razvijalec (m/ž) @ Epilog, d.o.o.

Opis delovnega mesta

Novi projekti, novi izzivi! Iščemo nove sodelavce za dinamično in atraktivno delo na področju razvoja informacijskih sistemov za vodenje avtomatskih skladišč.

Si želiš ukvarjati z izzivi Industrije 4.0 in povezovati ljudi, robote in avtomatska vozila v delujoč "eko sistem" notranje logistike? Te zanima reševanje izzivov z Javo, SQL, mobilnimi tehnologijami idr.? Imaš znanje o delovanju baz podatkov? Si želiš pridobiti mednarodne izkušnje, a se ne v celoti odpovedati kakovosti življenja doma?

Kaj bo tvoje delo?
- Razvoj komunikacijskih protokolov, logističnih in optimizacijskih algoritmov za avtomatizirane naprave in robote v avtomatskih skladiščih.
- Samostojno programiranje v Javi in podatkovni bazi Oracle.
- Delo z dvo in trinivojskimi arhitekturami.
- Testiranje avtomatskih naprav v skladiščih in na daljavo preko simulatorjev.
- Pisanje specifikacij vmesnikov na naprave in dokumentiranje razvoja logističnih modulov.
- Sodelovanje z ekipo na zagonih projektov širom Evrope in z oddelkom za podporo.

Od kandidatov zahtevamo

Vsakodnevne izzive boš uspešneje premagoval:
- če imaš vsaj 4 leta delovnih izkušenj,
- aktivno programiraš v višjih programskih jezikih: Java,
- poznaš osnovne protokolov komunikacije omrežnih naprav,
- aktivno obvladaš vsaj en tuji jezik (angleščina in/ali nemščina),
- te zanima delo z logističnimi procesi,
- si odgovoren in zanesljiv,
- sta ti analitičnost in samoiniciativnost blizu,
- imaš interes za službena potovanja.

Kandidatom ponujamo

Epilog ti nudi:
- delo v mednarodnem okolju, na projektih v tujini in stik s tujimi strankami,
- stalen stik z najsodobnejšimi tehnologijami,
- redna izobraževanja na različnih področjih,
- fleksibilen delovni čas in delo na daljavo,
- sproščeno in kreativno delovno okolje,
- možnost kariernega napredovanja in osebnega razvoja.

Kontakt

Če so ti všeč izzivi iz realnega sveta, kjer lahko vidiš, da sta tvoje delo in znanje implementirana v tovarnah po celem svetu, nam čim prej piši in se predstavi; jobs@epilog.net.

Še več informacij o Epilogu: www.epilog.net/zaposlitev

NE OKLEVAJ! Postani del ekipe, ki iz Slovenije osvaja svet. Že komaj čakamo, da te spoznamo.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
od 3.000 (bruto) dalje + dodatne ugodnosti EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

Java programski jezik
ekspert
podatkovne baze Oracle
napredno znanje
angleški ali nemški jezik
napredno znanje

O podjetju

Dinamična ekipa, realni izzivi, sodobne tehnologije, ambicioznost, trdo delo in veliko zabave. Že 30 let. To je Epilog, vodilno slovensko podjetje na področju zagotavljanja najsodobnejših rešitev informacijske podpore pri avtomatizaciji in optimizaciji logističnih procesov.
Znanje in izkušnje na področju informacijskih sistemov upravljanja notranje logistike, upravljanja proizvodnih procesov, planiranja, povezovanja ter usklajevanja človeških in strojnih virov v enoten sistem ter sledenja, smo strnili v družino produktov, znano pod blagovno znamko Atlas.

PRIHODNOST ŽIVIMO ŽE DANES
Pred nami je digitalna oskrbovalna veriga, prepletena z novimi tehnologijami. Robotizacija je panoga, ki je v izrazitem vzponu. V skladiščih bo vse več robotskega komisioniranja in avtomatskega transporta. Učenje in prepoznavanje vzorcev, napredna analitika in simulacija bosta v veliko pomoč pri napovedi trendov, ki bodo podjetja usmerjala pri prihodnjih odločitvah.

S stalnim razvojem in inoviranjem se odzivajo na kompleksne in hitre spremembe na trgu. Lasten razvoj elektronske in programske opreme za avtomatsko vodena vozila (AGV) nam bo tudi v prihodnje omogočal implementacijo najzahtevnejših rešitev v notranji logistiki.

Zakaj bi želel delati za vas

Epilog je mesto, kjer povezujemo robote, avtomatsko vodena vozila, mobilne naprave in ljudi v delujoč »eko sistem« notranje logistike. Delamo v mednarodnem okolju, na projektih v tujini in imamo stik s tujimi strankami. V svoje delo vnašamo znanje, odličnost in strast. Cenimo kreativnost, inovativnost ter ambicioznost. Verjamemo v zmagovalo kombinacijo timskega dela, talentov in želje po nenehnem osebnem razvoju. Zato spodbujamo prenos znanja in omogočamo izobraževanja na različnih področjih.

Od februarja 2019 smo del avstrijske multinacionalke Knapp, To nam odpira nove priložnosti za sodelovanje z največjimi globalnimi strankami kot tudi priložnosti za karierni razvoj in nove zaposlitvene možnosti.

Naše vodilo je: "work hard, play hard". Imamo sproščeno in urejeno delovno okolje. Fleksibilen delovni čas pa nam olajša marsikatero usklajevanje službenih in zasebnih obveznosti.

Če ti je tako okolje blizu in imaš željo spopasti se z izzivi industrije 4.0, si prav gotovo oseba, ki lahko obogati naš tim z novim znanjem in idejami. Oglasi se nam!