»

Razvijalec vgrajenih sistemov M/Ž @ Elaphe Propulsion Technologies Ltd.

Opis delovnega mesta

Podjetje Elaphe Propulsion Technologies išče RAZVIJALCA VGRAJENIH SISTEMOV M/Ž z naprednim znanjem elektronike in programiranja vgrajenih (embedded) sistemov za razvoj elektronike, ki se uporablja za krmiljenje pogonskih sistemov v električnih vozilih.
Delo poteka na najnaprednejših arhitekturah električnih pogonskih sistemov, kjer so elektromotorji vgrajeni v kolesa vozil in tako omogočajo neodvisno razporejanje navora med posameznimi kolesi. Kandidati se boste ukvarjali z razvojem programske opreme krmilnikov elektromotorjev in razvojem krmilnih enot pogonskega sistema (ECU).

Opis delovnih nalog
- Razvoj programske opreme za vgrajene sisteme po podanih zahtevah
- Dokumentacija razvite programske opreme
- Integracija razvite programske opreme v končne produkte

Od kandidatov zahtevamo

- Napredno znanje programiranja mikrokrmilniških sistemov (C)
- Poznavanje realno-časovnih operacijskih sistemov (RTOS)
- Napredno računalniško znanje
- Tekoče znanje Angleškega jezika (B2)

Prednost imajo kandidati z:
- Izkušnjami razvoja programske opreme za avtomobilsko industrijo
- Izkušnjami na področju funkcionalne varnosti (ISO 26262)
- Poznavanjem mikrokrmilnikov Infineon Aurix
- Poznavanjem avtomobilskih komunikacijskih protokolov (CAN, ...)
- Poznavanjem orodji Matlab in Simulink
- Poznavanjem sistema za verzioniranje programske kode GIT

Kandidatom ponujamo

- Delo z najnovejšo tehnologijo v avtomobilski industriji
- Delo v mladi, visoko motivirani in strokovni ekipi
- Redno in stimulativno plačilo
- Dinamično delovno okolje
- Priložnosti za osebnostno in karierno rast

Kontakt

Prijavo skupaj s CV-jem pošljite na tomaz.motaln@elaphe-ev.com z naslovom: Razvijalec vgrajenih sistemov.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
od 2000 eur bruto naprej, odvisno od konkretnih kompetenc EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

računalniška znanja
napredno znanje
vgrajeni (embedded) sistemi
napredno znanje

O podjetju

Podjetje Elaphe pogonske tehnologije d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2006, z namenom razvoja kolesnih elektromotorjev za osebna in javna električna in hibridna vozila vseh segmentov. Patentirane in inovativne elektromagnetne in mehanske zasnove za pogon v kolesih omogočajo, da se izdelki Elaphe ponašajo z najvišjim specifičnim navorom, kompaktnim dizajnom in uporabo standardnih zavor in ležajev na kolesih. Distribuirana pogonska arhitektura v kombinaciji z napredno elektroniko, ki je tudi plod lastnega razvoja Elaphe, je tako učinkovita pogonska platforma za povezana in avtomatizirana vozila in prinaša nove priložnosti na področju mobilnosti in prevoza.

V mednarodnem okolju se je podjetje Elaphe uveljavilo kot vodilno podjetje za to specifično področje tehnologije pogonov. Ekipa Elaphe poseduje vsa potrebna znanja, izkušnje in opremo za zasnovo in izvedbo razvoja novega naprednega pogonskega sistema, njegovo implementacijo in testiranje na vozilu. Danes smo eno izmed najbolj izkušenih podjetij na tem področju, z razvitimi preko 50 različnimi prototipnimi vozili na električni pogon z Elaphe kolesnimi (in-wheel) motorji. Sodelovali smo s prepoznavnimi dobavitelji prvega reda (Tier 1) v avtomobilski industriji in razvili programske opreme z visoko stopnjo varnosti in po najsodobnejših standardih. Osnovni poudarek podjetja temelji na raziskavah, razvoju in prodaji kolesnih motorjev, od katerih so štirje modeli že v manjši masovni proizvodnji (S400, M700, M1100 in L1500). V desetletju razvoja, implementacije in testiranj smo pridobili tudi dragocene izkušnje in znanje v natančnem razumevanju celotnega elektronskega pogonskega sistema z vsemi vključenimi komponentami. Posledica tega je tudi razvoj lastnega produkta krmilne elektronike in centralne nadzorne enote (PCU), ki je globoko integrirana v električni pogonski sistem.

Podjetje Elaphe od ustanovitve dalje tudi uspešno sodeluje na različnih nacionalnih in mednarodnih tekmovanjih vezanih na inovacije, kjer je prejelo vrsto lokalnih in mednarodnih nagrad. Inovativnost je in bo ostala glavni temelj vizije podjetja, ki je usmerjena k povečanju učinkovitosti, skrbi za okolje in trajnostni rabi energije. Cilji za prihodnost temeljijo na nadaljnji rasti in ohranjanju ugleda visoko-tehnološkega ekološkega podjetja v slovenski, evropski ter svetovni družbi.

Programerski vprašalnik