»

Razvojni inženir - frontend programer (m/ž) @ Arctur d.o.o.

Opis delovnega mesta

Arcturjevci že 27 let združujemo kreativnost in izkušnje ter razvijamo rešitve, ki spreminjajo naša življenja. Smo ponosni prejemniki različnih mednarodnih priznanj. Če si tudi ti tak/a, da ne želiš samo slediti spremembam, ampak jih soustvarjati, se nam pridruži!

Iščemo Razvojnega inženirja – front-end programerja/ko (m/ž), ki bo postal/a del naše ekipe sestavljene iz strokovnjakov različnih profilov. Izkušnje so obvezne, saj iščemo izkušenega programerja/ko, ki je s spodaj naštetimi tehnologijami dobro seznanjen/a in jih je že uporabljal/a.

Vrednote, ki so pri nas zelo pomembne so: zagnanost, pripadnost, veselje do dela in timska naravnanost. Iščemo sodelavko/ca, ki je naklonjen odprtokodnim rešitvam in se je pripravljen učiti ter slediti trendom.

Tvoj glavni fokus bo implementacija prilagodljivih spletnih vmesnikov. V sklopu tega boš ustvarjal module, komponente, servise in ostale Angular gradnike, ki jih boš združil v delujočo celoto. Poleg programiranja samega pa boš moral lastno kodo testirati s pomočjo unit in integracijskih testov.

Od kandidatov zahtevamo

Potrebna znanja:
HTML, CSS/SASS
Angular, Angular CLI in npm
Typescript/Javascript
GIT source control

Kandidatom ponujamo

Delo za naše naročnike poteka v sproščenem in kreativnem duhu, v sodobnih prostorih v Novi Gorici. Bruto plača od 2.200 EUR naprej, izobraževanja so del naše kulture in vedno na voljo, petkova popoldanska, druženja pa obvezni del delavnika.

Kontakt

Če te sodelovanje z nami zanima in si pripravljen na nov izziv se čimprej prijavi. Prijave z življenjepisom sprejemamo na info@arctur.si

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Nova Gorica
Plačilo:
Bruto od 2.200 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

HTML, CSS/SASS
ekspert
Angular, Angular CLI in npm
ekspert
Typescript/Javascript.
ekspert
GIT source control
napredno znanje

O podjetju

Smo visokotehnološko podjetje Arctur d.o.o., s sedežem v Novi Gorici, ki že 28 let nenehno strmimo k inovativnim in uporabniku prijaznim IT rešitvam za podjetja, državo, javne ustanove, raziskovalne ustanove in nevladne organizacije. Zagotavljamo IT rešitve po meri naročnika in smo vodilni izvajalec storitev na področju superračunalništva v jugovzhodni in srednji Evropi za mala in srednja podjetja. Danes zaposlujemo več kot 40 strokovnjakov. Skupaj tvorimo ekipo z neprecenljivimi znanji in izkušnjami na področju ICT R&D, programiranja, ICT svetovanja, dizajna in 3D animacije.

Zakaj bi želel delati za vas

Vrednote, ki so pri nas zelo pomembne so: zagnanost, pripadnost, veselje do dela in timska naravnanost. Izobraževanja so del naše kulture in vedno na voljo, petkova popoldanska druženja pa obvezni del delavnika.

Programerski vprašalnik