Prijavi se z GoogleID

»

Podpora uporabnikom informacijskih sistemov @ SRC Infonet d.o.o.

Opis delovnega mesta

Asistent v ekipi za podporo bolnišnicam
Ponujeno delovno mesto je za polni delovni čas. Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas (predhodno poskusno obdobje oz. določen čas). Prijave na info@infonet.si. Delovno mesto je v Kranju.
OPIS DELA:
podpora uporabnikom
telefonska komunikacija z uporabniki ter občasno delo na terenu
testiranje IT rešitev
delo poteka za poln delovni čas
začetek dela takoj

Od kandidatov zahtevamo

poznavanje delovanja relacijskih baz podatkov, znanje SQL
poznavanje procesov v zdravstvu
ustrezna izobrazba s področja informatike/računalništva
komunikativnost, samostojnost, samoiniciativnost, natančnost in kreativnost ter pripravljenost na timsko delo

Kandidatom ponujamo

zanimivo in dinamično delo
delo poteka v timu skupaj z izkušenim mentorjem, ki skrbi za uvajanje
v enem letu (s poskusno dobo 3 mesecev) bomo spoznali en drugega in se lahko potem dogovorimo za dolgoročno sodelovanje (pogodba za nedoločen čas)

Kontakt

info@infonet.si

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Kranj
Plačilo:
1300 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

informatika/računalništvo, SQL, relacijske baze podatkov
začetnik

O podjetju

SRC Infonet je podjetje s skoraj 30-letno tradicijo aktivnega sodelovanja pri informatizaciji slovenskega zdravstvenega sistema. Povezuje več kot 65 strokovnjakov s področja matematike, računalništva in informatike, ki svoje znanje in izkušnje s področja zdravstvene informatike uspešno združujejo s svežimi, originalnimi idejami ter sodobnimi informacijskimi tehnologijami in standardi. Vse to je podjetju omogočilo kontinuirano rast in mu prineslo vodilni položaj med ponudniki programske opreme za zdravstvo v Sloveniji.

Zakaj bi želel delati za vas

Z našimi produkti in storitvami smo prisotni v večini slovenskih zdravstvenih ustanov. Imaš dobro idejo? Z njo lahko dosežeš večino slovenskega zdravstva.

Poleg poslovne programske opreme z dolgo življenjsko dobo ne zanemarjamo novih idej in manjših produktov. Ali ti zvenijo znano imena, kot sta Vrstomat ali doZdravnika.si? Lahko nam pomagaš pri njihovem razvoju!

Zaposlujemo vse, ki radi priskočijo na pomoč in si želijo izboljšati zdravstvo s pomočjo tehnoloških rešitev. Vidiš težave v ambulanti, ki jo obiskuješ kot pacient? Tvoja današnja ideja je lahko pomembna jutrišnja rešitev.

Ker smo izredno družabni, se radi družimo med in po službenih urah. Občasno se zbiramo na teambuildingih v Bohinju ali pa organiziramo piknik kar na strehi SRC Infoneta.