»

Frontend razvijalec @ MBILLS d.o.o.

Opis delovnega mesta


V mladem fintech podjetju MBILLS zaradi novih projektov in širitve poslovanja iščemo razvojne inženirje za delo na frontend-u.

Od kandidatov zahtevamo


Novemu članu ekipe ne bi smelo biti tuje:
- znanje Jave
- poznavanje Spring in Angular framework-a
- poznavanje REST spletnih servisov
- poznavanje HTML 5, CSS 3 in JavaScript
- poznavanje in izkušnje z razvojem na mobilnih aplikacijah
- poznavanje in izkušnje s sistemom za verzioniranje podatkov Git


Kandidatom ponujamo


Iščemo člana ekipa na delovnem mestu za nedoločen čas. Delo bo zahtevno, ampak zelo zanimivo. Ekipa je vrhunska, vzdušje pa prav tako.

Kontakt


Simon Steinman

e-mail: simon.steinman@mbills.si

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Tržaška 118, Ljubljana
Plačilo:
od 1500 oz po dogovoru EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

Java
napredno znanje
Spring in Angular framework-a
napredno znanje

O podjetju

mBills smo mlado slovensko fintech podjetje, ki ustvarja dobre rešitve za brezgotovinsko mobilno plačevanje. Ljudem želimo ponuditi boljšo in enostavnejšo izkušnjo plačevanja, ki bi bila dostopna vsakomur.

V zadnjih letih smo z ekipo ustvarili mobilno aplikacijo mBills.si, možnost plačevanja s telefonom na fizičnim prodajnih mestih, na spletu, rešitev za ticketing, plačevanje na vending (prodajnih) avtomatih, plačevanje položnic, plačevanje P2P, lansko leto smo prvi v Sloveniji omogočili plačevanje z Mastercard Debit kartico ter letos tudi prvi v Sloveniji ponudili uporabnikom možnost plačevanje z urami (Garmin Pay).

Podjetje ima tudi dovoljenje Banke Slovenije. Pred nami je letos in tudi v naslednjem letu veliko novih zanimivih projektov, zato neprestano iščemo člane ekipe, ki bi se na pridružili na našem potovanju. Radi bi videli, da se naši ekipi pridružijo posamezniki/posameznice, ki niso zadovoljni z rešitvami bank in imajo (naj)bolj nore in inovativne ideje.

Programerski vprašalnik