»

C# razvijalka / razvijalec @ Milsistemika d.o.o.

Opis delovnega mesta

Mil Sistemika širi ekipo! Vas veseli delo z najmodernejšo tehniko? Imate znanja s področja .NET ali Android? Tekoče govorite javo ali c#?

Ukvarjamo se s proizvodnjo programske opreme namenjene poveljevanju in kontroli, usmerjanju minometnega, topniškega in letalskega ognja, (oz. združenih ognjev kot se to sedaj moderno reče), programske taktične komunikacijske opreme in trenažerje oborožitvenih sistemov. S svojo programasko opremo smo tudi zagotavljali del povezljivosti Slovenske Vojske v NATO.

Pri nas ni dolgočasnih projektov! Iščemo razvijalce s znanjem C# .NET Android. Nudimo stalno zaposlitev, bruto plača v razponu od 2.000 - 4.000€, možno je tudi delo od doma. Več o našem delu, najdete na naši spletni strani ali FB profilu. Pišite nam na info (at) milsistemika.com. #zaposlitev.

Od kandidatov zahtevamo

Dobro znanje c# .NET.

Kandidatom ponujamo

Stalno zaposlitev.
Delo z najmodernejšo tehhnologijo.
Možnost dela od doma.
Prijetno ekipo.

Kontakt

info@milsistemika.com

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
1500 - 4000 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

C# .NET
napredno znanje

O podjetju

Milsistemika je podjetje, ki se ukvarja z razvojem programske opreme na podočju vojaških komunikacij, sistemov za poveljevanje in kontrolo, navigacijo in upravljanje letalskega, minometnega in topniškega ognja. Več na: www.milsistemika.com

Zakaj bi želel delati za vas

Dinamično delovno okolje, majhna tesno povezana ekipa, možnost dela na daljavo, prilagodljiv delovni čas, zanimivo delo z visokotehnološko opremo in orožjem, možnost potovanja po svetu.

Programerski vprašalnik