»

ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless Edition

vir: Bjorn3D
Bjorn3D - Na Bjorn3D so nam pripravili test ASUS-ove matične plošče za AMD AM2 procesorje, ki temelji na najnovejšem nVidiinem chipsetu nForce 590. Gre za izdelek višjega razreda, ki se ponaša z zavidljivimi performansami in obilico dodatnih funkcij. Med temi najbolj izstopa ena, ki ste jo nekateri morda razbrali že iz imena, mamaplata ima namreč integrirano brezžično mrežno kartico, ob nakupu pa dobimo tudi anteno. Naš PC lahko tako deluje kot access point, funkcija pe je omogočena tudi v sleep načinu, tako da lahko Skype ali druga VoIP ob pomoči ASUS-ovega izdelka nadomesti stacionarni telefon. Celoten članek na Bjorn3D.

0 komentarjev

Bera testov

Hexus - Ker je današnji dan bolj skop z novicami, vam tu serviram nekaj malega testov. Prijetno branje.

2 komentarja

Creative-ov brezžični nadzor nad multimedijskimi programi

vir: Bjorn3D
Bjorn3D - Podjetje Creative je zelo znano po svojih zvočnih karticah in ozvočenjih. Vendar pa se sem ter tja lotijo tudi česa drugega. Tokrat so na Bjorn 3D testirali brezžično kontrolno ploščo za DVD-igratorje in ostale multimedijskie programe (daljinec, po domače -- alien-w). Majhna velikost in povsem enostavna namestititev sta glavni odliki. Zadevo so preizkusili in ji prisodili oceno le 6,5. Zakaj? Preberite!

5 komentarjev

Od overclockarjev, za overclockarje...

HotHardware - Abit je pred kratkim izdal eno najboljših matičnih plošč za Intel-ove procesorje - BH7. Na HotHardware so ploščo vzeli pod drobnogled. Temelji na i845PE vezju. Na njej pa boste našli AGP 4X priključek, 5 PCI ter 3 DDR reže za pomnilnik. Seveda ima tudi en paralelni, en serijski, pet priključkov zvočne kartice, 4 USB 2.0, en priključek 10/100 Mbit mrežne kartice, itd. Pa da ne pozabim omeniti še Serial-ATA [:)] .

Zakaj pravzaprav sploh tak naslov novice? Preprosto: matična plošča je odlična za navijanje. Malo so ji povišali FSB, nato zvišali napetost, kasneje zamenjali hladilnik in voila[:D] . Pri 163 MHz FSB je procesor deloval povsem stabilno pri 3,09 GHz. Izvedli so nekaj testov in...

0 komentarjev