»

SloPot 1.1

Slo-Tech - SloPot je slovenski CMS, namenjen neizkušenim uporabnikom, ki temelji na kombinaciji PHP in MySQL. Izdan je pod licenco GPL, včeraj pa je ponovno izšel pod zaporedno številko 1.1. Nova različica ponuja uporabnikom novosti, kot so možnost menjave stila in avtomatično pomanjševanje slik ob dodajanju v galerijo, več o njej pa lahko preberete na uradnem forumu projekta - slopot.slocom.com. Na voljo je tudi preizkusna verzija, ki ne omogoča dostopa do administrativnega modula.

19 komentarjev

Modifikacija "Modra Strela"

Modra Strela

vir: DataFuse
DataFuse - Že nekaj časa vam nismo pokazali nobene dobre modifikacije ohišja, da bi se vaše domišlijske celice kaj razmigale. Na DataFuse se je pojavila zanimiva in izvirna ter malce vesoljska modifikacija, ki jo je lastnik pomenljivo poimenoval "Blue Lightning". Tudi na našem forumu imamo temo z modificiranimi ohišji, zato najprej en klik za Modro Strelo in drugi klik za forum slovenskih mojstrovin.

1 komentar

Malo drugačna modifikacija ohišja

HL-Atlas - Na tržišču je že veliko dodelanih ohišij, ki kar kličejo, da jih kupimo. A lepota seveda stane in ni čudno, če proizvajalci za tako ohišje zahtevajo 50 tisočakov in več. Ohišje pa lahko zgradimo tudi skoraj brez stroškov, kar so dokazali tukaj. Nek fanatik je za ohišje uporabil kar staro kartonasto škatlo. Stvar je vzel v roke, jo malo obdelal in dodal nekaj lukenj, skozi katere je napeljal kable in priključke. Za procesor je uporabil Pentiuma, ki tiktaka pri 233 MHz, s katerim lahko dandanes igramo tetris in urejamo besedila. Kaj pa temperatura in gorljivost papirja? [:D]

8 komentarjev

Ohišje - bomba

mini-itx.com - Da, Chris Adams je razmontiral in onemogočil kar pravo bombo ameriških zračnih sil. Vanjo je stlačil matično ploščo mini formata, 800 megaherčni procesor in 512 MB pomnilnika ter 3,2 GB disk in CD-R/RW. Vse skupaj hladita dva sistemska ventilatorja, 120 mm zrakomlat za matično ploščo in hladilnik za procesor. Lahko bi rekli, da je to nevarna modifikacija. Na modifikacijo pa nas je opozoril Gejmer.

5 komentarjev

TweakTownova ohišja

Tweak Town - TweakTown gosti veliko idej. Tako imajo na njihovi strani kar oddelek z modificiranimi ohišji. Kot po naključju je pa imel naš zagrizeni forumaš ^Ganja^ malo preveč časa. Spravil se je ter poiskal njegove osebne favorite. Temu se bi pa lahko reklo "prepuščanje domišljiji prosto pot". Meni osebno so ta ohišja zelo všeč. Ko bi le imel čas igrati se s tem... Thnx, ^GanjA^!

9 komentarjev