»

V petek vsi na morje ali Slo-Tech NEST.2003

Slo-Tech -

Kot verjetno veste, se bo ta konec tedna na slovenski obali, natačneje na Osnovni šoli Sečovlje, odvijal računalniški spektakel pod Slo-Techovo organizacijo. Letošnji LAN party se bo pričel v zgodnjih popoldanskih urah petka, 18. 7. 2003, trajal pa bo vse do poznega popoldneva nedelje, 20. 7. 2003. Vsi, ki se nam boste pridružili (z računalnikom ali brez), se boste lahko kratkočasili z igranjem iger in podiranjem rekordov v nespečnosti, se izobraževali na sedmih predavanjih ter v posebni delavnici, kjer bomo nameščali Linux, in se zabavali z gledanjem filmov in animéjev.

Če ste zbrali dovolj poguma, da se dogodka udeležite, vas še enkrat lepo prosim, da se prijavite prek interneta, saj bo tako na samem kraju dogajanja manj komplikacij. V načrtu je bil tudi organiziran avtobusni prevoz s štajerskega konca, prek Ljubljane in Postojne, a ker je za zdaj prijavljenih premalo, se utegne zgoditi, da prevoz pade v vodo. Vsi, ki ste zainteresirani za tovrstni prevoz, poleg prijave na...

5 komentarjev

NEST.2003

Slo-Tech - Ker ste izrazili željo, da bi radi izvedeli več o organiziranem avtobusnem prevozu na SloTechov NEST.2003, vam bomo postregli z dodatnimi informacijami.

Če še ne veste, kaj se bo odvijalo od 18. do 20.7. 2003, si kaj hitro oglejte spletno stran z informacijami in se, ako se vam dogodek zdi interesanten, prijavite!

Avtobus bo krenil po sledeči poti v petek, 18.7.2003:
  • start iz Maribora (glavna avtobusna postaja) ob 10:00
  • postaja v Celju (glavna avtobusna postaja) ob 11:15
  • postaja v Ljubljani (glavna avtobusna postaja) ob 12:30
  • postaja v Postojni (glavna avtobusna postaja) ob 13:15
  • cilj v Sečovljah
v nedeljo, 20.7.2003:
  • start iz Sečovelj okoli 18:00
  • postaja v Postojni (glavna avtobusna postaja) ob 19:30
  • postaja v Ljubljani (glavna avtobusna postaja) ob 20:15
  • postaja v Celju (glavna avtobusna postaja) ob 21:30
  • cilj v Mariboru (glavna avtobusna postaja) okoli 22:30
V Ljubljani vas bomo pričakali na glavni avtobusni iz železniški postaji, kamor lahko pridete z gorenjske in dolenjske...

0 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003

Slo-Tech - Moram priznati, da ste zelo pridni in se zagnano prijavljate na hitro približujoči se NEST.2003, saj vas je prijavljenih že 50. PRIJAVI SE!

Izgleda tudi, da je dosti interesentov, ki bi se na dogodek pripeljali z avtobusom. Da spomnimo: Avtobus bo peljal v petek dopoldne iz Maribora, se ustavil v Celju in Ljubljani ter preko Postojne prispel v Sečovlje. Naj vas še enkrat spomnim: če se nameravate v Sečovlje pripeljati z našim avtobusom, pošljite elektronsko pošto z vašimi podatki.

Dogodek se vse bolj približuje. Igre, predavanja, nagradna tekmovanja, ogledi filmov... Vse to vas čaka, če si le vzamete prost vikend in s svojim računalnikom prijadrate v Sečovlje. Kul bo. [:D]

7 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003 -- tretjič

Slo-Tech - Izgleda, da bo sečoveljski dogodek kar obiskan, saj se vas je prijavilo že zgledno število. Če še ne veste, smo v Sečovljah od 18. do 20. julija 2003 organizirali trodnevni dogodek, kjer boste lahko cele tri dni igrali igre, poslušali predavanja, nameščali Linux, gledali filme, in, poglavitno, tekmovali za bogate nagrade. PRIJAVE IN INFORMACIJE!

Z veseljem sporočamo tudi, da smo se dogovorili za avtobusni prevoz, ki bo vozil iz Maribora, preko Celja, Ljubljane ter Postojne v Sečovlje. Na vseh teh točkah bomo pobirali tiste, ki se bodo prijavili za avtobusni prevoz. Naprošamo vse interesente (tiste že prijavljene in tudi tiste, ki se še niso prijavili), da na ta poštni naslov čim prej sporočijo:
  • Ime in priimek
  • Vstopno postajo (MB - CE - LJ - PO)
  • Ali boste s sabo vzeli računalnik
  • Ali boste vzeli koga s seboj
  • Po možnosti tudi številko GSM
Za izvedbo avtobusnega prevoza potrebujemo vsaj 30 interesentov. Cena bo določena po prejetju prijav, okvirno pa računamo, da boste morali za...

24 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003 -- drugič

Slo-Tech - Po neštetih neprespanih nočeh, sestankih, dogovorih in litrih pretečenega znoja je rezultat domenjenega končno tukaj! Samo za vas smo se tudi letos, tokrat že tretjič zapored, odločili organizirati Slo-Techov LAN party, letos z novo obliko in novim imenom -- Slo-Tech NEST.2003. Nekaj je že bilo povedanega v prejšnjih novicah, da pa ne bomo dolgovezili, tokrat samo na kratko: ogledali si boste lahko šest eno- oziroma dvournih predavanj, si spočili možgane ob štirih filmskih projekcijah, do onemoglosti igrali igre na naših namenskih strežnikih ter si imeli možnost priigrati kar zajeten kup letos izredno bogatih nagrad. Za nameček vas tam čaka še cel kup zelo prijetnih presenečenj, zato le pridite! Za enodnevni obisk boste odšteli 200 slovenskih tolarjev, za okroglih 1500 SIT pa se lahko udeležite in s svojim kavnim mlinčkom sodelujete na največjem spektaklu v zgodovini Slo-Techa, ki se bo odvijal v športni dvorani Osnovne šole Sečovlje od petka, 18.7.2003, do nedelje, 20.7.2003.

30 komentarjev

Slotech NEST.2003 -- prvič

Slo-Tech - Tudi letos bo organiziran naš vsakoletni LAN party, tokrat imenovan SloTech NEST.2003. Dogodek se bo odvijal od petka do nedelje, 18 - 20.7.2003 na slovenski obali.

Program bo malce drugačen kot dosedaj, saj bo velik poudarek na izobraževanju in spoznavanju trenutno aktualnih tehnologij. Seveda boste prišli na svoj račun tudi tisti, ki vam brez iger živeti ni, saj bo postavljenih kar nekaj namenskih strežnikov za take in drugačne igre, na katere boste lahko priključili svoj kavni mlinček. Organizirana bodo tudi tekmovanja iz le-teh, vse seveda pospremljeno z bogatimi nagradami. Prav tako si boste lahko ogledali nekaj novih filmov ter animejev na velikem platnu, za tiste bolj znanja željnih pa so namenjena tokratna predavanja, ki jih kar mrgoli. Ogledali (oslušali?) si boste lahko kar 6 eno- oziroma dvournih predavanj, vse od tega, kaj si je Microsoft zadal kot projekt Longhorn ter kaj bo le-ta prinesel novega, kaj se skriva pod pojmom "navijanje", vse kar ste si vedno želeli...

17 komentarjev