»

Nova anketa: Slo-Tech majice

Slo-Tech - Na forumu je oživela tema o Slo-Tech majicah. Nekateri ste s takšnim žarom izrazili željo po lastništvu in uporabi majice, da smo v ta namen pripravili novo anketo.

Slo-tech majica spredaj

Slo-Tech majica zadaj

Slo-Tech majica v naročju



Če bi se izkazalo, da je interesentov dovolj, bi bila cena majice 10 evrov, dodati je treba še poštnino. Na voljo bi bili modeli od S do XL.

O kakšnih majicah je govora, je prikazano spodaj.

98 komentarjev

Slo-Tech NEST 06 slike

NEST 06 (madviper)

Slo-Tech - Opazili smo, da je veliko obiskovalcev NEST-a s seboj prineslo digitalni fotoaparat, še posebej pa, da so neprestano slikali. Tako še pred koncem NEST-a, še posebej pa po tem dogodku, vabimo vse nadebudne fotografe, da objavijo slike (ali dajo povezave na njih), v zato posebej odprti temi.

Za vse, ki ste letos NEST zamudili, objavljamo sliko prizorišča, ki je nastala globoko proti nedeljskem jutru.

94 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - Kot je razvidno iz nove ankete, letošnji NEST najverjetneje bo. Zaradi idej Elektra Ljubljane o ceni priklopa se bo dogodek ponovno odvijal v Sečovljah. Pomagajte nam izbrati datum, ki vam najbolj ustreza. Seveda smo veseli tudi predlogov za izboljšave na drugih področjih (poleg datuma).

32 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech - Zapadli smo v kronično PostMaturitetnoRezultatno? depresijo, saj smo opazili, da se vas velika večina ne namerava udeležiti dogodka Slo-Tech NEST.2003. Vseeno vas je prijavljeno že lepo število, tako da pohvale [:D]. Nova anketa vam da vedeti, da boste v kratkem, kaj veš, mogoče že na samem NESTu, kupili majice z novim Slo-Techovim logotipom. Plosk, plosk!

8 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003 -- drugič

Slo-Tech - Po neštetih neprespanih nočeh, sestankih, dogovorih in litrih pretečenega znoja je rezultat domenjenega končno tukaj! Samo za vas smo se tudi letos, tokrat že tretjič zapored, odločili organizirati Slo-Techov LAN party, letos z novo obliko in novim imenom -- Slo-Tech NEST.2003. Nekaj je že bilo povedanega v prejšnjih novicah, da pa ne bomo dolgovezili, tokrat samo na kratko: ogledali si boste lahko šest eno- oziroma dvournih predavanj, si spočili možgane ob štirih filmskih projekcijah, do onemoglosti igrali igre na naših namenskih strežnikih ter si imeli možnost priigrati kar zajeten kup letos izredno bogatih nagrad. Za nameček vas tam čaka še cel kup zelo prijetnih presenečenj, zato le pridite! Za enodnevni obisk boste odšteli 200 slovenskih tolarjev, za okroglih 1500 SIT pa se lahko udeležite in s svojim kavnim mlinčkom sodelujete na največjem spektaklu v zgodovini Slo-Techa, ki se bo odvijal v športni dvorani Osnovne šole Sečovlje od petka, 18.7.2003, do nedelje, 20.7.2003.

30 komentarjev